Para adamın ister dötünü siler , ister lamborghini alır gezer . Bunun üstünde de poz verir . Bunun görgüsüzlükle alakası yok . Bu görgüsüzlükse bizim araçlarımızın resmini çekim koymamız da görgüsüzlüğe giriyor .![]()
Para adamın ister dötünü siler , ister lamborghini alır gezer . Bunun üstünde de poz verir . Bunun görgüsüzlükle alakası yok . Bu görgüsüzlükse bizim araçlarımızın resmini çekim koymamız da görgüsüzlüğe giriyor .![]()
Instagram: mutusgarage
Adamın parası var, sirketleri var, binlerce calısanı var.
Hayatını yasıyor iste, daha güzeli var mı?
Bu ne görgüsüzlük ne baska birsey...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Paran varsa Range Rover,Paran yoksa Game Over
Erif GO veriyo gidiyo,helal olsun yemesini biliyo![]()
BMP
kesinlikle katılıyorum.. görgüsüzlükle ne alakası var,asıl o parayı yememek görgüsülüktür.üstüne 500 kişiyede burs veriyormuş.helal olsun adama..
adam haklı beyler
bende olsam bende dizerdim arabaları, bence az bile almış
ama şantiyeyede rolls royce (ilk defa yazıyorum zorlandım biraz) ile gitmezdim, çamur toz toprak gezmezdim, efendi gibi al bi tane jip git, bence görgüsüzlük kısmı orda.
he züğürtmüyüm - evet, çenem yoruldu mu - evet![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Neden görgüsüzlük olsun? Hepimiz kendi bütçemiz çerçevesinde araçlarımızı burada sergilemiyor muyuz? Şahini olan şahinini, civic'i olan civic'ini, mercedesi olan mercedesini, lamborginisi olan lamborginisini.
Biz yapınca normal de bütçesi bizden fazla olan biri haliyle bizden fazla bir sergileme yapınca mı anormal?
helal olsun adama..ok gibi kazanıyor .ok gibide yiyor.kimsedende saklamıyor.ben kazanıyorum ben yiyorum diyor resmen.keşke herkes onun yaptığı gibi yapsa.reklam olsun die altlarında son model arabalarla piyasa yapıp basına haber verip basın çekince de aaa yapma çekme lütfen ayıp oluyor demiyor.yer,içer,.iker,gezerim kimsedende saklamam yapıyorsam kime ne diyor.bravo sana ağaoğlu.helal olsun o paralar sana.garip in canını yakmadığın sürece.
adama klip yapmış biri
http://www.youtube.com/watch?v=iwhgUO7s-gg
sadece zengin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)