en güzelini yapıyor burda birçok kişi aynı şeyi yapardı
beyaz showda yardım amaçlı bi program vardı canlı bağlanıp 200 bin tl bağış yapmıştı ordan aklımda kalmış...
benimde olsa aynısı gibi yaşardım.. hatta benim daha çok arabam olurdu kesinbence sorun olupta yaşayamayanlarda =)
gelip geçici dünya, ne kadar iyi yaşarsan o kadar kardasın =)
Allah herkesin gönlüne göre versin..birde şu var dünya malı dünyada kalır istediği gibi yaşar istediğini yapar![]()
Bence tavırlarından vs. yanlış anlaşılıyor yoksa yaptıgı yardımlar ve yararlı işlerle bence takdir edilecek birisi. Bencede kazanıyorsa harcasın en doğal hakkı kimsenin kefeninde cep yokki banka defterini alsın yanına götürsün.
Bizim halkımızda ön yargılı, adam bu şekilde konuşunca herkes züppe sanıyor.
1. Yaşadığı hayat
Bence gayet güzel eziyo paraları adam helel olsun bu kadar para bendede olsa çok daha fazlasını harcardım skyline.supra.rx7.evonun serisi.nsx.süper spor vb. almadığım araba takılmadığım manita kalmazdı heraldeve ağaoğlu çok deli bi şekilde yardım yapıyo haddinden fazla !!!! Ağa oğlunu ziyarete gelen yardım istiyen yabancı iş adamlarına hayır kurumlarına bağışta bulundurup öyle görüşüyo!!!
2.para kazanma modeli
Uzun bi zaman boyunca ağaoğlunun mermer işlerini yaptık ben hayatımda böyle çalışkan bi adam görmedi adam resmen uyumuyo ya !!! günü birliklik otellerini inşaatlarını ziyaret ediyo ve çoğu gecesi otomobilinde geçiyodu.
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
helal olsun adama diğerleri gibi pinti deil paranın ırzına geçiyo![]()
Vehbi Koç'un makam arabası neydi???
Vehbi koça sormuşlar neden oğlunuz gibi pahalı lüks otomobillerle gezmiyorsunuz??? Benim Vehbi Koç gibi babam yoktu demiş
Geçmişlerini bilmiyorum herzaman iyi arabalarım oldu dediğine göre hep bukadar zenginlerdi demekki, hükümet desteği arakadan destekleme yok demektir
Sürekli görüyorum sitede tüm camları açıp kendisi kullanıyor arabalarını.
Erdal Acar dünyada bukadar lüks arabanın olmadığı dönemde mankenlerle bu işin kitabını yazmıştı![]()
Sevdiğim bir kişi kendileriç Denildiği gibi yardımlarıda oldukça fazla. Ama az yapıyor, madem Otomobil tutkun var aç bir Pist gazlayalım.![]()
Para zaten harcamak icin kazanilmiyormu....Essek gibi calisip pasa pasa harciyor takdir etmek lazim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)