ne takcan anoktaku hahahha plakaları kapat gec
benim ogs genelde arabanın içinde biyerlerde olur ben de tam gişeye 50 metre kala onu bulurumbazende takmam olduğu yerden çeksin diye ceza veririm ona
![]()
suc islemeye itiyosun adami,cix cix cix anoktaku,anoktaku (oglum okudum lan diyorum burasi arabanin neresi acaba sonra ayiktimzuhauhuhahua ki normalde bende kullaniyorum zuhauhuhahuauhaaua))
ama bence plakalarina ebay`de satilan spryalr var onlardan sIk ogsden gecerken gozukmuyomus..magic spray olmasi lazim adinin.
- K -
________
Dr.Ecu
bence büyük boy al
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Ahahaha bu ne böyle yahu
Bende zift gibi camlar, öncamda da film var ona ragmen yapıstırdım catır catır okuyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bizim diger servis söförü eli ile camdan ayna hizasına tutup okutuyordu yapışkanı kopmuş![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ben düğününde arkadaşa taktım benim içinde 100 lira dolu olan ogs yi
işim olduğu zaman alıyorum arkadaşı , damatlığını giyiyor beraber geçiyoruz karşıya
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
kaloroferın ıcıne takarsan sadelıgı bozulmamıs olur kımsede goremez arkdasların arabanın ıcıne bındıgınde alıp cebıne koyup gıdemez bence eg cıvıklerde en mantıklı yer burası 106 ın olsaydı aırbag beynıın oraya takardın
et giren yere dert girmez.
Bizim megane 2 vardi on camida sadece o ayna arkasidaki yerden okuyodu onun disinda hic bi yerinden okumuyodu.
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)