Thy ye girmek okadar kolay degil ing sınava giriyorsunuz artı mülakat onuda geçerseniz 4 6 ay teknik egitimden geçiyorsunuz ve 17 modülden sınava giriyorsunuz sonrasında başarılı olursanız thy size uygun yerde görev veriyor... Onur air de aynı şekilde egitim olayına agustosta başlıyacak sanırsam zaten kışa dogru teknik hangar alıcaklar MNG nin hangarını alıcaklar... Daha cok elemana ihtiyacı olucaktır. Parasal yönden dışardaki işten farkı yok 750 800 lira civarı bişeyler alırsın sosyal hakların var...Eger kendine güveniyorsan bu işi yaparım diyosan şansını dene derim...
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
OldSchool ♥71♥
dükkan havalanına yakın olunca girmekte kolay oluyo heraldeaynı semtin esnafınısınız sonuçta ha onur air ha mr garage
![]()
biri uçakmı dedii ?![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Arkadaşlar yardım edebilecek varsa eğer ben de uçak firmalarının teknik bölümlerinde iş arıyorum. ( İzmir de )
İlk maaşımı bana bu iyiliğ yapacak arkadaşar hibe etmeye hazırım![]()
Boxer in side
mng ve onur sektörde "az para,çok iş" mantığı güden firmalar..TK nın şartları tabiki başka ama ordada farklı durumlar var..torpilsiz hiç bişi olmuyor maalesef...bende uçak teknisyeniyim. 2.5 sene TK da staj yaptım..işimi seviyorum,seversen zevkli iş
edit:Hostes olayı cidden rüya haberiniz olsunanca eğitim yada şehir dışı görev olursa
![]()
vay içimizde amma uçak teknisyeni varmış![]()
: )
OldSchool ♥71♥
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)