User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: En İyi Veteriner...?

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa muştunun baba mesleği tavsiyelerini dinle derim
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol abi baba 1978 yılından beridir bu meslekte ama artık bıraktı gibi sadece pet bakımı falan yapıyorlar

eğer ki nişantaşı taraflarına yakınsan cemaliye hanım var eski hayvanları koruma derneği hekimlerinden onada gidebilirsiniz

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle çok geçemiş olsun , kendi gittiğim veterinerimi kesinlikle öneririm , yeri kozyatağında , çok farklı biyer Feridun Kalyoncu diye biri , türkiyede ilk veteriner kliniği açmış zaten kendisi , bence götürmenizde fayda var ama götürmeden önce arayın konuşun çünkü feridun bey de orda olsun bazen yardımcılarına bırakıyo kliniği , telefonu aşağıda..

0216 369 40 80

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın Araba Kiralıyıp Bi Levent'e Gidicem...Avcılar Beylikdüzü vs Çok Uzak Yerler Bana Onlarda Baktım Net Bırsey Soyleyemıyorlar...Burdakı Tavsıyelerı Yakınlıgına Gore Yıne Gıdıcem

Bu Arada Evde Klima Yok,Fakat Ciddi Rüzgarlı Bir Ev Bizimkisi Önü Bulvara Arkası Parka Bakıyor Devamlı Esiyor Şimdi Cereyan Olmayan Yere Koydum Şila'yı...Bakalım

Herkese Çok Teşekkür Ederim Yorumlarınız İçin..

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın Araba Kiralıyıp Bi Levent'e Gidicem...Avcılar Beylikdüzü vs Çok Uzak Yerler Bana Onlarda Baktım Net Bırsey Soyleyemıyorlar...Burdakı Tavsıyelerı Yakınlıgına Gore Yıne Gıdıcem

Bu Arada Evde Klima Yok,Fakat Ciddi Rüzgarlı Bir Ev Bizimkisi Önü Bulvara Arkası Parka Bakıyor Devamlı Esiyor Şimdi Cereyan Olmayan Yere Koydum Şila'yı...Bakalım

Herkese Çok Teşekkür Ederim Yorumlarınız İçin..
    Antalya'da arkadaşıma gitmiştim 4 hafta önce falan 2 tane köpeği var,ikiside sanki boğazlarına birşey takılmış gibi öksürüyordu.sebebi klimaymış,umarım ciddi birşeyi yoktur evladının,geçmiş olsun tekrar.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İst. Üniversitesi Avcılar kampusü'ne gidin.Anadolu yakasında gezmedik yer çalmadık kapı kalmamıştı kedim için.Son çare oraya götürdüm.Allah'a şükür sıkıntı yok.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Topkapı yaşam'sa eğer Fatih bey olması lazımdı birkaç kişiden duydum iyi olduğunu söylediler bilakis orada çok durmuyormuş,bu yüzden yerine orada çalışan vet bir kadın bakıyor,onuda kesinlikle tavsiye etmiyorum tecrübeler ile sabit olarak.Tabi başka yerdende bahsediyor olabiliriz.

Bence sizin moda'ya gözükmenizde fayda var.Olmadı kendi veterinerimide önerebilirim fakat şehir dışında çarşamba günü gelecek yeride cerrahpaşada sayısız sağlıklı operasyon ve tedavi yapmış uzman biridir Metin bey yardımcı olur.Bu işinde sadece diploma ile olmadığını sizde bilirsiniz dostunuz açısından elinizi çabuk tutmakta yarar var

evet yasam veteriner klinigi dogrudur bahsettgımız kısıde Fatih beydir genelde orada oluyor

bende kocamaustafapasada oturuyorum o metıneye gıttım alt katta köse basında yerı sanırm aynı kısıden bahsedıyoruz eger oysa bende ondan hıc memnun kalmadım

yazında kumburgazda oldugum ıcın oradakı veterınere göturuyorum ondanda memnun fakat bıraz uzak

enz0
    Misafir
    1 kopek kaç yıl yaşıyorki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teyzemin köpegi neredeyse re$it olacak : )

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gecmıs olsun
    besıktasdasın yakınsın bız bızım kopegı boyacıkoydekı veterıner var oraya goturuyorum ısmı cuma cok ıyı bırısı ve yamyam degıl polıs kopeklerı fılanda gelıyo baya bılgılı.

MeMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Teşekkürler...

Fakat Annem Tutturdu Başka Yere Götürelim Diye...Hayvanda Hiçbir Negatiflik Yok Meraya Çıkardım Hala Koşuyor Ferma Veriyor Kuş Kaldırıyor...Fakat Dışarda Hiçbir Öksürük Yokken Eve Geliyor Öksürüyor Evde Değişen Hiçbirşey Olmadı...Yattıgı Mınderi,Oda Parfumu,vs Hiçbirşey Değişmedi...Anlam Veremiyorum..

Çok Çok Memnun Kaldığınız Bir Veteriner Varsa İsmini Ulaşım Bilgilerini Yazarsanız Sevinirim...(Bu Satırı Genel Olarak Yazdım)
    Ne zaman basladıkı bu oksuruk olayı? Acaba bulundugu yere toz felanmı gelıyor ? cunku dısarda bıseyı yok evde degısıyor demıssınız...
    Alıntı MuratT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.

Kadett_gsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle , Erenköyde Pastuer kliniğini tavsiye ederim . özellikle akşam saatlerinde veya c.tesi götürürebilirseniz Zihni Beyi isteyin. kendisi İ.Ü de profesör Universite dışında klinikte. Hem çok bilgili , hemde çok hayvansever bir Veteriner kesinlikle tavsiye ederim. umarım soruna bir çözüm bulabilir.

http://www.mekanist.net/mekanlar/pas...r-poliklinigi/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etiler ' de Animalia var , İlhan Gökgöl , benim pitbulluma o bakıyor gayet iyidir tavsiye ederim. Google da aratarak da hakkında bilgilere ulaşabilirsin.

http://www.animallia.com/

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yasam veteriner klinigi dogrudur bahsettgımız kısıde Fatih beydir genelde orada oluyor

bende kocamaustafapasada oturuyorum o metıneye gıttım alt katta köse basında yerı sanırm aynı kısıden bahsedıyoruz eger oysa bende ondan hıc memnun kalmadım

yazında kumburgazda oldugum ıcın oradakı veterınere göturuyorum ondanda memnun fakat bıraz uzak
    Ne gibi bir eksiğini gördüğünü söylermisin bende müşterisi olarak dikkate alayım can emanet ettiğimiz kişileri tanıyalım.Benim köpeğime çok sağlıklı müdahaleler yaptığı için birkaç arkadaşıma önermiştim mesela birtanesi yaşam'a gitmiş kalbinden ses geliyormuş kan tahlili ıvır zıvır derken tavsiyem üzerine gittiler 2 günde sağlığına kavuştu ve daha önce Dex'i eğitime verdiğim çiftlikte çalışmış yani yıllar önce oradanda iyi duyumlar almıştım
    Vorsprung Durch Technik

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Etiler ' de Animalia var , İlhan Gökgöl , benim pitbulluma o bakıyor gayet iyidir tavsiye ederim. Google da aratarak da hakkında bilgilere ulaşabilirsin.

http://www.animallia.com/
    anılım animalia nın sahipleri babamın çok eski dostlarıdır etilerdeki eski hastaneyi kapatmadan önce kendi köpeklerini babama getiriyorlardı öyle diyim anla

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fulya vet

adresi

(212) 266 4650

Öğretmen Haşim Çeken Cad. No: 7 19 Mayıs Mh. Fulya Şişli, İstanbul

İlker G.

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akvet Bülent abiyi tavsiye ederim, nos U ve birkaç köpek ve kedimizi hayata dondurdu, cidden iyidir. Beylikdüzü'nde yeri
    aynen... en azından bi danış görüş akıl akıldan üstündür demişler akvetten kaç hayvanım geçti en ufagından en buyugune gerçekten memnunum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)