Skandal !
Skandal !
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bunu yapan çıkmadı daha hadi nerdesiniz
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
senna, Ahmet Saraçoğlu, alpergti, B.Aktepe, car wolf, coskan, DERAN_TUYNER, ertan typer, feRRo, halilkarakas, hotsauce, Jerky, OmerRS, orhansah, pnrkc, punto_multijet, Ramiz, rapture, rdmmm, RS609, serdar_07, SeRKaN, Talih.b16, ulasstoprak, Xdream, zafer_0403, _muhaRRem
körler sağırlar
Konuyu Toplam 31 üye okuyor. (29 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
B.Aktepe, 10ur_K, Ahmet Saraçoğlu, alpergti, car wolf, coskan, DERAN_TUYNER, ertan typer, feRRo, halilkarakas, hotsauce, Jerky, nakayama, OmerRS, onurars, pnrkc, punto_multijet, Ramiz, rapture, rdmmm, RS609, serdar_07, SeRKaN, snan1910, Talih.b16, ulasstoprak, Xdream, zafer_0403, _muhaRRem
benimkini 31 kişi okuyor![]()
Failure is not an option.
ya konu acmak istiyorum,cisim geldi bakirkoydeyim yakinlarda tuvalet varmi bilen varmi diye..anasini satim arkadas..millet techturkeyi google.com gibi kullanmaya calismiyomu ayar oluyorum ! :@
bu arada ahmet abi nerde? Geldi mi ?
- K -
________
Dr.Ecu
B.Aktepe ve pejo citiay![]()
Dr.ECU
ranthor tabiri cazise quaife kilit ozan deriz kendilerine bi o kitler bu konuyu anca..
Failure is not an option.
Ahmet abiye selam soyleyin,geldiginde belki ben burda olmam..cisimi yapmam lazim ilik ilik bisey olmaz heralde..neyse ben dusha giriyorum xD gorusmek uzere.. bu arada ne sapladi beee ouuuuuufff hahahah yakinda arabanin konusuda acilir xxx araci gecen turkiye 1.si 19391milyar diye hahaha neyse ya bu konu sarmadi beni ,haydin gorusurukanadolu yakasinda olan varsa arasin cepten beni HAHAH
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)