İlk bindiğimde bütün camlara,ı açar 1 dakika kadar havalandırırım sonra full klima 100km de yarım litre fazla yakıtın lafı olmaz cam falan serinletmiyor arabanın içi toz toprak doluyor saçın başın dağılıyor falan gereksiz klima en güzeli.
İlk bindiğimde bütün camlara,ı açar 1 dakika kadar havalandırırım sonra full klima 100km de yarım litre fazla yakıtın lafı olmaz cam falan serinletmiyor arabanın içi toz toprak doluyor saçın başın dağılıyor falan gereksiz klima en güzeli.
Klimam hep açıktı. Hatta genelde hem cam hem klima açıktır.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
lıma acıldıgıı zaman adamı ters dondururur![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Benim aracim klimali zaten öyle ypaiyorum ama klima olmayan arabayada acarim camlari kapilari beklerim biraz ondan sonra binerim arabaya![]()
dersi iyi dinlememişsinizsadece klimadan bahsetmiyor, sıcakta içerideki havanın zararından, çıkarılması gerektiğinde de bahsediyor, sizi gidi sizi
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Aracımızda klima kullanırken nelere dikkat edelim?
http://www.uzmantv.com/aracimizda-kl...-dikkat-edelim
yaz geldi yine klima kullanmaya başladık ve güneş hep tepemizde güncel olsun.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ben pek acmıyorum yakmasın hesabı![]()
özellikle öğle vakti yakıcı güneş altında yavaş ilerleyen trafikte mecburen açıyorum. yoksa cam açsanızda fayda etmiyor. dur-kalklarda esinti olmuyor kionun harici doğal takılıyorum.
![]()
ACS forever
(ACS ) =Aç Camı Serinle sistemi
bilgilendirme için teşekkürler önemli bilgiler ... Polen filtresini de temizlemekte fayda var havalar ısınmaya başlıyor yakın zamanda. .
kumandalı anahtardan tüm camları aşağıya indirme fonksiyonu bütün arabalarda standart olsun
ford'da vardı mis gibi kullanıyodum arabaya binmeden 10metreden camları indiriyodum, şimdi fiat'ın kumandasına basıyorum basıyorum olmuyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)