sorun site içi mi acaba onu yazsan
burada tanıdık muhabeti olsada ticaret ticarettir.araba için kesinlikle kapora alacaksın
vermeyeni kale almayacaksın
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
konu iç olmuş yine
ben kapora filan anlamam burası emlakcı yada galeri değil derim paranı tamamla gel derim.
vazgeçerse kapora yanar muhabbeti filanda anlamam.
gelirsin arabaya bakarsın noterde parayı elden ele verirsin satısını alırsın bu kadar basittir.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
şimdi orda yazdıklarımı kimse anlamadı öylemi bravo araç satış sitelerinde veya v.b satış sitelerinde araç satılırken nasıl msj atıyolar size merak ettim direk arabayı gelip veya sattıgınız bir ürünü tamam aldım al paranı ver ürünümü diyolar msj içeriginde enson kaça verirsiniz aracımı satıyorum satınca gelip alcam şu kadar param var gibi örnekli msj lar hiçmi gelmedi sizlere? demekki sadece bana yazıyolar böyle msjlar.
alparslan sen orda bişey sormamışsın sadece derdini anlatmışsın pardon onuda düzgün anlatamamışsın canı sıkılan konu açıyo zaten bu aralar yakında erken boşalma problemı yaşıyorum ne yapmam lazım gibi konularda gelmeye başlicak ondan korkuyorum.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
sen bu forumdan birine laf sokuyosun sanırım anladıgım kadarıyla açık açık yaz bizde bilelim. yoksa senın buraya konu açmanla sahibinden.com daki kimse senin sıkıldığını anlamaz![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
galeriye ver kurtul hocam ..
gider paranı alırsın satılınca![]()
kasıklarım agriyor diye konu acan falanda cikar yakinda..
Experience is what you get when you don't get what you want.
aracım satılınca evoya talıptım, ancak telle arıyolar gelıcem dıyolar gelmıyolar..hanı konu bıraz bızedemı degdirme yapıyo anlamadım..oleyse bıle daha yenı konustuk zaten alparslan abı senınle öle bişey varsa bi aydınlatı ver abı??
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)