yaa bosver abı, coluk cocukla ugrasıyoruz.. nerde eski reel satışlar otopazarları delikanlı musteriler..alem *** olmuş gecen konustukya adam gelıcem dıyo beklıyosun gününü adama ayırıyosun lavuk pıyasada yok tel acıyosun telini acmıyo!! ulan ben mecburmuyum sana bütün günümü ayırmaya !! planlarımı ıptal edipte senın mıkının keyfıni beklemeye..alıcı ve satıcı iyi anlaşmalı telefonda ok ama 3-5 pezevenk yuzunden arıyanlara kayıyom sımdı..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
ben cliomu oto pazarında sattım. Pazara araba götürülür mü abi filan dediler ama iyi oldu.
Evom olursa bir gün ( ki inşallah olur ) pazara götürmezdim heralde
Built to fall....
yaa bide su muhabbet var hepiniz bilirsiniz.. '' ya usta aynı araba aynı renk aynı sıtede bilmem ne kadar,onun fıyatına ver senınkını alayım !! ulan be yawsak madem aynı araba sıktır gıt onu al ozaman ne benı arayıp fırca kayarmıs gıbı konusuyosun !! bıde mal boklama vardırkı ona hiç gırmıyorum![]()
oto pazarında da bir sürü enayi var belli alıcı değil ama aracın heryerini kurcalıyo çalıştırıyor gaz veriyo falan eee diyosun sonuç? valla param olsa alırdım diyor birazdan gelicem diyor yok biraz ilerde şu para biri gelir sorar iki saat yakıtı nasıl falan ulan madem almıcan ne bakıyorsun ne soruyorsun..
Sahibinden.com eskiden çok güzeldi 1 gün içinde fotoğrafsız araba sattığımı bilirim..
Aynı şekilde motosikletimide oradan satın alıp yine oradan satmıştım.
Fakat artık okadar çok fake ilan, fake veya küçük yaşta kullanıcı varki gelen mesajlara bende şaşırıyorum.. Birde şu gerçek varki ekonomik kriz sonrasında insanlarda ciddi nakit para sıkıntısı olduğundan herkes elindekini takas yaparak değerlendirmek istiyor.. Eskiden nakit para ile pazarlık yapan çok olurdu, şimdi anormal şekilde takas teklifi oluyor.
Hele o tarla, daire, kuaför, bar takas teklif edenleri aklım almıyor.
Artık arkadaş dost çevresinde araç satmak en mantıklısı öbür türlü sahibinden.com üzerinden ancak emsallerinden çok daha düşük fiyat olursa ilan rağbet görüyor hatta onuda dahada öldürmeye çalışıyorlar..
Ben kuzenimin Ankaradaki galerisi için sahibinden.com da mağaza oluşturdum hem ikinci el hem sıfır satış yapıyor, gelen mesajları buraya koysam inanamazsınız.. Arada girip bakıyorum 300 tane mesaj var 1 tane ciddi veya alıcı mesajı yok.
Niyeti olan zaten direk kalkıp geliyor beğenirse alıyor..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
34000 TL nakit ve üzeri barter ile satmayı dusunur musunuz? Barter'da ağırlıklı olarak insaat ve dekorasyon malzemesi mevcut ama arabadan bilgisayara, saglık hizmetlerinden mermere kadar diger urunler de var. Ve kabulunuz halinde bartera verilecek komisyonlarınızı da (%5 oranlı) karsılayabilirim. Barterda bakiye devirinde teminat mevcuttur ve devrettigim bakiye hesap cüzdanınıza hemen gecmektedir. Barter firması, Yatırım Barter'dır. İsterseniz havuzdaki alınabilenlerin listesini mail atabilirim.
Saygılar.
2 dakıka önce geldi bu mesaj abi bartır nedır yaaa![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)