Albea Accent Era ile gerçektende karşılaştırılcak bir araç değil.Model yılı daha eski olduğu için sayısı biraz daha fazla olabilir.Geçen senenin en çok satılan arabası da era.
Hyundai Accent Era
J.D: Power Sınıfının en güvenilir Otomobili
Hürriyet Otobil Sınıfnın en beğenilen otomobili 2007
Sınıfının en iyi otomobili 2008 Kanada
Sınıfının en iyi otomobili 2007 Hindistan
Bu arada Hyundai babamın değilama yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım..
ama taksiciler öyle diyo
bu Arada Konu Açtım Bilginize
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=60010
kullanıcısı olarak söyliyim giriş donanımındaki benzinli 1.4 109 hp lik i30 a biniyorum ercandan(vtec-sedan) ın calısıtıgı bayiden aldıgım 17k km ye yeni geçti daha.120 den sonra ucucakmıs hissi nedense bir türlü uyanmıyor bende 190 da gördüm o hızdada yapmadı seninki kanatlanmıs galiba..cok yonden cogu aracın sunmadıgı özellikleri sunuyor sana .ama insanımız hala sarı sis farlı accentler gibi sanıyor hyundaiyi.kagıttan deil aksine gayet saglam benim aracım 1300+ kilo bosuna agır degil bu arac bukadar saglamlıgna kimse laf etmesin basıma gelen kazada anladm .bundan once vtec2 kullanıyodm yol tutusundan ve frenlerinden illahlah etmiştim i30da yok ole savrulma kıldı yündü tüydü kore malı diye abartmaya grek yok gidin galeride bi bakın ozellikle İ serilerine ve ix serilerine
1881 - 193∞
neyse anketi açtım ben ordan inceleliyim ben i30'a leş demiyorum ama corolla'dan üstün Toyota'dan Daha İyi Demekte Abartma...
daha iyi olmayabilir ama daha kötü oldugu anlamına gelmez
birbirlerinden cok farklı degillier
1881 - 193∞
abi o anketi düzelt harbi yani ayıp
buarada cevaplıyımda ondan oncede sorim
17 jantlı falan fisman olan paketmi
1.6 90 lık dizeller gayet hoş hatta 1.6 115 ligiyse dahada güzel sınıfında iddalı performanslı bir dizel (en azından aurisden ) .otomatigi 4 ileri manueli daha zevkli olucaktır .saglamlık kasa olarak dersen haddinden fazlaeski hyundaierle karısmasın
i serisi apayrı.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)