User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
254 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Hyundaı ı30 nasıl bır aractır?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ayrıca hızımı alamamışım devam ediyorum

40-45 milyardan aşagı değil full i30 ayarındaki bir auris (adı cok gecti ondan sürekli ornegim )

eksik bişeyini göremedim ben donanımsal olarak 1-2 şeyleri belki.bence en azından 1.4 90 a degil 1.6 115 e binerim gittigni hissedersin nekadar 130 dan sonra ucsada

dn: begenmediginiz hyundai genesis abd de satıs listelerinin niye tepelerinde gezinmekte ?
    1881 - 193

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca hızımı alamamışım devam ediyorum

40-45 milyardan aşagı değil full i30 ayarındaki bir auris (adı cok gecti ondan sürekli ornegim )

eksik bişeyini göremedim ben donanımsal olarak 1-2 şeyleri belki.bence en azından 1.4 90 a degil 1.6 115 e binerim gittigni hissedersin nekadar 130 dan sonra ucsada

dn: begenmediginiz hyundai genesis abd de satıs listelerinin niye tepelerinde gezinmekte ?
    adam hunday fanatiği beyler

master
    Misafir
    BMW çakmasının çakması derim.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bu konuda birşey demek istiyorum.
    BerkanOkan a fanatik manatik dedinizde , onu çocukluktan tanıyan biri olark söylüyorum zamanında e36 lar e36 iken parliment mavisi bi 316ya binmiş onu pert ettikten sonra 3.20 ye geçiş yapmış sonra civic e şimdi i30'a.Öle eline geçen ilk arabanın fanatiği olucak bir tip değil bu işlerden sitedeki çoğu kişiden daha iyi anlar.
    Bağzı ön yargıları kırmak lazım .hyundai eskiden pek iyi değildi diye ömür boyu böylemi olucak ? hiç mi akıl etmicekler biraz gelişmeyi ?
    Almanların en dandiği Opeldi ama şuan VW den golf u dışında ( onunda adı var ) her modeli VW ye göre daha kusursuz daha iyi yıllar geçtikce firmalar geliştirebilir kendini.
    Yarın bigün Hyundai bi supersport çıkarsa Mclaren tarzı bişi olsa onun derecelerini yapsa gene mi hyundai diye çamur atılcak ?

şartlarınıza bakın arabanızı inceleyin size göre iyise alın bırakın artık marka model takıntısını ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

selcukk_61
    Misafir
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Toyota Kim Hyundai Kim... Başkada Yazmıcam

Ayrıca Nedense Ailemde 5 Adet Corolla 3 Adet Auris Var Nedense Takılı Kalmadı Hiç...Bu Kıçtan Uydurmalarda Yeni Türedi...Kıskanmayın Sorunsuz Arabayı *** Atmayın...Toyota Ciddi Bir Markadır Her Zamanda Aile Klansmanında Tercih Edilecek En Mantıklı Araçlardan Biridir

Hatta Yazayım

Corolla 2008 - 160.000 Km'de D4D...Hiçbir Sıkıntısı Olmadı
    Corolla 2009 - 60.000'de 124lük Benzinli...Sıkıntı Yok
    Auris 2008 - 60.000'de D4D...Ufak Tefek Tıkırtı Hariç Sıkıntı Yok
    Auris 2009 - 30.000'de D4D....Tıkırtı Yine
    Auris 2008 - 70.000'de D4D....Tıkırtı Ve Memati Şanzımandan Memnuniyetsizlik..Fakat Bir Kere Servise Gitmedi Şanzıman Ve Balatası Hala 0'ki Balata...Annem Çok Alışmış Resmen Akıcı Denilebilecek Bir Seviyede Kullanıyor Ona Sorsam Hayatta Satmaz
    Corolla 2006 - 240.000'de D4D Tık Yok
    Corolla 1997 - 220.000'de Tık Değil Tıkırtı Yok
    Corolla 1999 - 190.000'de Tık Yok

Vallahi Değişecek Parçaları Değişti Bunların Hepsi Ailemde Var...Hepside Gördüğüm Bindiğim Araçlar Tarabya Plazada Yapıyoruz Bakımlarını...Ne Bileyim Ampulu Patlamıştır,Kadran Işığı Sönmüştür vs Gibi Arızalar Çıkarmışlardır...Ama Bir Gün Bile Yolda Kalmadılar Ve Gaz Pedalları Takılı Kalmadı Bazı Düz Mantık Medyaya İnanan Arkadaşların Dediği Gibi...

Neyse Bakalım İ30'ların Şanzımanları Ve Motorları Nerelere Kadar Gelicek...
    tabi sana kıçtan uydurma geliyor Allah ın sevdiği kuluymuşsunki başına gelmemiş neden toyota onca arabasını geri topladı ozaman zevk olsun diyemi medya değil kulladığımız araçta bu hata oldu servistete çok şahit oldum yeni araç alıpta bu sorunlar çıktıktan sonra alın ben bunu istemiyorum diye isyan edenleri. şunu yapmak lazım kullandığın markayı sevmen benimsemen lazım diğer yandanda x bir markaya *** atmak yerine saygı duymak lazım

selcukk_61
    Misafir
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bende son toyota corolla sedanı yapan mühendise küfür ederken agzım agrıdı

berbat yol tutuş ve fren her türlü lastikle tamam motor iyide gerisi fos
    bu konuda aynen katılıyorum iyi motor ama otomatik şanzıman kötü yakıt iyi gerisi kocaman bir fossssss

selcukk_61
    Misafir
    Türkiye'deki Araçlarda Bu Sorun Yokmuşki Bizimkilerde Yok Servis Müdürü Söyledi...

Ben Şahsen Yeni Kasaların Frenlerini Çok Beğeniyorum...

TR dekilerde de var 28 adet şirket arabalarımız var tek tek servis raporları mevcut gaz pedalı takılma sorununu çözmeleri için sım kart büyüklüğünde bir parça ilave ediyorlarmış servisin yaptığı açıklamada seri üretimde unutulmuş bu parça

selcukk_61
    Misafir
    Orta Sınıf Bir Arabadan Beklenilir Seviyesi Var Yol Tutuşun Focus,Golf Gibi Değil Ama Ben Frenlerinden Çok Memnunum...

Genelde Bu Aralar Toyota'yla İlgili Konularda Gaz Pedalı Takılıyor Diye Almayın Diye Yorumlar Oluştu Türkiye'de Böyle Bir Dünya Yok Öyle Bir Gaz Pedalı Yok Boşuna Atmasınlar Diye Söyledim
    herşeyden önce ezbere konuşmamak lazım bence burada yorum yapıyoruz ve herkezin bildiği birşeyleri ortak biryerde toplayıp paylaşıyoruz bu problem var toyatanın sitesi üzerinden şase numarası ile sorgulama yapılabiliyor. ve sorunlu modeller için aracınız kampanya dahilindedir diye sonuç çıkıyor istediğin yetkili servisindede bu çıktıyla beraber ücretsiz sorunu çözebiliyorsun.

selcukk_61
    Misafir
    lastik dedim değiştirdik ama nerde cok kötü yapılmış
    ama şuna inanıyorum her kasanın bir talihsizliği oluyor

eger şu kasanın yol tutuşu ve fren leri iyi olsaydı ikinci toyota furyası olurdu
    bu konuda da çok haklısın 96-modelleri hala çok sevilen bir kasa

jdmperfect
    Misafir
    hyundai i30 la toyota auris i hatta bir arkadaş söylemiş honda civic i opel astra yı toyotayı eleyerek i30 aldım diye şimdi soruyorum o arkadaşa acaba bir daha aynı hatayı yaparmıymış
    ikinci eli olsun sağlamlık olsun ne olursa olsun saydığım arabalar arasında i30 sonuncu gelir beyler

hyundai i30

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28969314/detay

honda civic

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28961444/detay

toyota auris

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28712301/detay

opel astra

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28658243/detay

aynı mevlalar komedi gibi

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.A.T.İ.H Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar hala Hyundai yi 10 yıl önceki gibi sanıyolar.Hyundai o kadar boktan bi marka ki o yüzden piyasadaki taksilerin yarısı Accent Era...İ30 a gelirsek Hyundai nin yaptığı atağın iyi örneklerinden birisidir...

taksılerın yarısının era olmasının sebebı bence ucuz parça ve ticari yapıcam dıye alınca saglanılan kolaylıklar.fıyat boya vsvs. tamamen pazarlama gıbı gelıyor bana. 110binde var dayımda ticari ön düzen amortisörler vs vs değişeli yıllar oldu. gercekten cabuk dagılıyor.

yavuz_ozaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok Pardon Bide 47.600'müş Fiyatı OHA...Yazıktır

Bence Auris Bakın Hem Toyota'ya Binersiniz O Paralara Yani..
    Toyora veya Opel kesinlikle tavsiyem

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ötv indirimi zamanında en büyük atağı yaptı hyundai, ama fiyatlarına şimdi bakıyorum artık öyle çokta cazip fiyatlar sunmuyorlar... bir zamanlar ucuzluğundan ötürü alınırdı hyundai artık onuda ortadan kaldırdılar, kaliteli araçlar üretiyo olabilirler ama o segmentte ve o fiyatta tercihim i30 kesinlikle olmazdı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Allah Mesut Etsin Sizi i30'larınızla gidin c serisi 3 serisiyle kıyaslayın araçlarınızı artık...cidden hyundai toyotadan iyi diye savunuyorsunuz dicek sözüm kalmadı artık nato kafa nato mermer...

http://www.techturkey.com/forum/show...t=60010&page=2

Bu Arada Model Karşılıkları

Getz,İ20 Vs Yaris

İ30 vs Auris,Corolla

Sonata Vs Avensis

Genesis Vs Camry

Tucson Vs Rav4

SantaFe Vs Land Cruiser

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasadaki o segment tüm araçaları kullandım alınacak en iyi araç ford focus ama oda
    kasa degiştirecek alınmaz hyundai kötü araçtır demiyorum

ama aracı cok yönlü ele almalıyız yol tutuş fren donanım performans fiyat hepsi
    ele alınmalı i30 hayır derken aynı paraya alınan opel seat iki ila üç sene sonra satarken
    hangisi daha kolay daha az zararla satabiliriz bunu göz önüne alınmalı

unutmayalım biz türkler markacıyız
    ya gerçekten ciddi olarak mı yazdınız be cevabı bugün hangi seat kolay kolay zarar ettirmiyor hangi opel????? ikinci eli peynir ekmek gibi bir marka olan hyundaiyi satmak zor diyorsun...

Toyota Vs Hyundai...Demişsinizya Ben Daha Yazmam Bu Konuya...i30 c serisini bile alteder derim geçerim...ben kullandım kia'da hyundai'de sorentoda ceratoda i30'da accentde...

Neyse Yazmıyorum Daha Fazla İ30 Corolla Ve Auristen iyidir peki tmm.....

Bu Arada Nası Araba Kullanıyosun Falan Denmiş...Onada Cevap Vermicem

Toyota Kapıma Koymam Diyen Arkadaşada Benim Diyebileceğim Allah Hyundai'a Binmeyi Cidden Nasip Etmez Bana İnşallah...Almam Binmem Daha İyi Derim

Daha Bu Konuya Cevap Yazmyacagım Çok Güldüm Çünkü...(1 Tane Yazdım Başka Yok )
    Aslan parçası üslubuna dikkat et ben sana dedim mi kıçından başından uyduruyosun diye yok full yok plastik direksiyon dediğin zaman neyse kimse yoğurtum ekşi demez daha fazla yazmayacağım özellikle sana cevap vemeyeceğim yoksa bende üslubumu bozabilirim........... inş gaz pedalın takılmaz giderken direksiyonun kitlenmez ben yazarken kulaktan dolma gazeteden okuma yazmadım elimde servis raporları var zaten eniştemde konuya yazmış 1-2 tane yok baya bir COROLLO var sorunlu çıkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gerçekten ciddi olarak mı yazdınız be cevabı bugün hangi seat kolay kolay zarar ettirmiyor hangi opel????? ikinci eli peynir ekmek gibi bir marka olan hyundaiyi satmak zor diyorsun...

Aslan parçası üslubuna dikkat et ben sana dedim mi kıçından başından uyduruyosun diye yok full yok plastik direksiyon dediğin zaman neyse kimse yoğurtum ekşi demez daha fazla yazmayacağım özellikle sana cevap vemeyeceğim yoksa bende üslubumu bozabilirim........... inş gaz pedalın takılmaz giderken direksiyonun kitlenmez ben yazarken kulaktan dolma gazeteden okuma yazmadım elimde servis raporları var zaten eniştemde konuya yazmış 1-2 tane yok baya bir COROLLO var sorunlu çıkan
    Hekimoğlu Bi tarafından uydurursan öle derler adama...

haydi siz i30larınızla meeting falan yapın Toyota Plazalara Yumurta Atın...

Bi Ben Göremedim Tarabya Plazada Sorunluları....

corollo değil Corolla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Birde Şu Gaz Pedalı Takılmasaymışkı Adamlar Çözdüler Bunu...Kim Nası *** Atıcakmış Toyota'ya

Adamlar Sorunsuzluğu Marka Güvenini Falan Atmışlar Kenara ...Corollamın Gaz Pedalı Takıldı İ30'inki Takılmadı Diyorlar

Ya Vallahi Artık Uğraşamıycam...Ankette açtım

Siz Aurise 5 Kuruş Vermessiniz Sonuçta Bir Toyota...S...boktan araba yani

Bende İ30'a 3 Kuruş Vermem Sonuçta Bir Hyundai....araba degıl bence

Bu Da Son Artık....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Getz,İ20 Vs Yaris

İ30 vs Auris,Corolla(i30 c segmentındekı corollaya rakib olamaz biri hb biri sedan...Bu sene gelicek olan elentranın rakıbı olur corolla...B segmentindeki corolladan bahsedıyorsan onun rakıbıde era ondada sonuç belli)

Sonata Vs Avensis

Genesis Vs Camry

santafe ix35 Vs Rav4

ix55 Vs Land Cruiser

Bu karşılaştırmalar arasında bir tek Land Cruiser yorumsuz kalır ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm kardeşim allah mesut etsin hyundailerinizle...

istediğinizi yazın anket sonuçları ortada genel görüş ortada...bana göre araba değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)