Görüntü gerçekten güzel özellikle full paketleri taktire şayan.İstanbuldan bursaya gitmek için kiraladım.90 hp lik dizeli.Mükemmel derecede rahat huzrlu ve güvenli idi.Performansı 115 lik kadar olmasada gayet tatmin edici idi.Virajlardada çok çok relax tı araba.Hatta çok çok acele işim çıktı izmit ten bostancıya 180-190 geldim sanki 110-120 ile gidiyorum gibi geldi.Birkaç yerde o hızlarda sert haraket yapmak zorunda kaldım çok çevik haraket etti gayet zevkliydi.
(Toyota,honda kullanmadım karşılaştırma için yorum yapamam tabi.)
benim bildiğim 430bin km de motor yaptıran i30 var
bu zamana kadarda sadece 1 kere turbo rektifiyesi ?
günümüz motorları nerdeyse sıfır toleransla uretiliyor
yani hyundai toyota honda vs vs km omur çok farketmez performans vs farkeder anca
bu arada hem hyundai hem toyota hemde hondaya sahipiz hepsini kullanıyorum şu daha iyi şu sorun yok diyebliceğim birşey yok
sadece civic 1.8 az yakıyor yaw![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Abi Hyundai İyidir Güzeldir...Ama Toyota'nın Karşısına Çıkmak İçin Biraz Gençtir Daha Toydur Demek İstediğim Adamlar Ezdi Geçti Toyota'yı Gaz Pedalı Takılıyormuş Diye...Yok Kılmış.F1 De Başarılı Olamamış...Adamlar WRC'yi Unuttu,Efsanelerini Unuttu Toyota'nın
Neyse
olay marka tartismasina dondu bi model karsilastirmasindantoyota dunyanin en koklu markalarindan biri bunu herkes kabul eder zaten
ama i30 aurisden bence daha iyi kimse kimsenin gorusune katilmak zorunda degil zaten
konu amma dallandı be xenom hacı sana helal hiç yılmadın![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
aman allah mutlu etsin...ama vallahi biraz evin burda işlerim var bitsin çıkıcam yüksek km'li motor açılmamış toyotaları dizicem burayabakalım 10'da biri kadar çıkıcakmı öteki markadan
![]()
ya niye böyle yapıyosun ki şimdi
bütün gün tepindin 500luk auris var ,hyundai var mı diye
bak var demişler görmüşler
tebrik ediiceğin yerde çamur yapıyosun
ya motor km olayına girince zaten yeni nesillerin hepsi aynı aşağı yukarı omur olarak
sıfıra yakın toleransla üretilen parçalar ile
düzgün bakım insan gibi kullanımda 500 binleri goremiyicek makine yokki artk neyini tartışıyoruz burda![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)