2 hafta önce düzenledigimiz buluşma cok keyifli geçti ve tadı damagımızda kaldı.. mersinli arkadaşlarımızın iadei ziyaret istekleri de yogun olunca kafamızdan tarih yazmak istemedik ama fikirleri bi alalım dedik.. aynı tarz bi buluşma olacak.. geçen sefer muhabbet co keyifliydi gerçekten de![]()
plan şöyle.. mersinden gelen arkadaşlarımızı bi araç karşılayıp eyvan kebaba geliyo.. adanadanda gelmek isteyen tüm arkadaşlar toparlanıp kalabalık bi şekilde eyvan kebaba oturup yemeklerimizi yiyoruz.. daha sonra güzel fotolar cekmek isteyen arkadaşlarımız için real otoparkına gidiyoruz.. baya aydınlık ve ortam cok müsaitordan artık klasikleşmiş mekanımız olan göl kenarına geçiyoruz ve adem parkta güzel bi muhabbet yapıyoruz.. sonrasındada yine geçen seferki gibi isteyen tüm arkadaşlar otobana cıkıyoruz.. keyifli bi gazlama akşama daha yaşıyoruz
![]()
plan umarım herkesin hoşuna gider.. bu akşam öyle üstün körü bi düşünce olarak gelecek hafta perşembe gününü düşündük.. 5 agustos oluyo sanırım tarih.. adanadaki arkadaşlara uygun bi tarih oldugunu düşünüyorum.. haftasonu olsa cevreden gelip taşkınlık yapacak eleman sayısı cok artar.. ve bizde bunu hiç istemiyoruz.. o yüzden perşembe günü en mantıklı gün olacak.. katılmak isteyen arkadaşlar konunun altına isim ve nick'lerini yazsınlar ben listeyi gördügüm anda düzenleyerek toparlayacam..
inşallah yine kalabalık ve keyifli bi akşam olur.. hepinizi bekliyoruz arkadaşlar
1- dou_corolla
2- chevy_boy
3- hdedeoglu
4- metin01
5- KMR2-GT
6- tymu
7- 207rc
8- AlperenB
9- By_FresH
10- Atabey (?)
11- egeturbo (?)
12- mixercempl
13- yakuza (?)
14- doush
15- viper_aydın
16- GkcN
17- ismailozkan01 (?)
18- BAHADIR24
19- Aslan87
20- DR059
21- erhann (?)
22- su_vti (?)
23- ribella2000
24- yasindamar
25- AtomKarınca
listeyi güncellicem arkadaşlar geliyorum demeniz yeterli![]()