Kardeşim,acil şifalar.Allah,seni ailene bağışlamış,o yeterli.
allah yardımcın olsun acil şifalar versin
acil şifalar.
umarım biran önce iyileşirsin kendine gelirsin trafikte af yok arkadaslar cok cok dikkatli olmak lazım 1 snlik olay hayatımızın sonuna mal olabilir arkadaslar bunu bilincinde gitmek lazım yollarda![]()
Allah kimseyi hastanelere düşürmesin..
acil şifalar dilerim.
tekrar geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar dilerim.
duygularını paylaştığın için saol.
Allah kimsenin başına vermesin.
Şu nuda anlatayım o zaman ,
Perşembe günü ilkokulu aynı sırada okuduğum, sünnetimizin beraber yapıldığı arkadaşım trafik kazasında hayatını kaybetti ... tüm tanıdıkları perişan, senelerdir 4 senedir görmemiştim, bir sonra ki görüşemeyeceğimiz yada cenazesine gideceğim aklıma bile gelmezdi.
Allah senin ailene sevdiklerine bağışlamış ....
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
çok geçmiş olsun, bilmedigimden soruyorum kazayı nerde yaptın amerikada mı turkiyede mi?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
allahtan acil sifalar dilerim bir an once ayaklanıp eskı durumuna donup hayata kaldıgın yerden devam etmenı dılerım cok buyuk gecmıs olsun
Allah acil şifalar versin.
Lütfen dikkatli olalım siz ne kadar iyiyseniz,sizin kadar iyi olmayan hatta çok kötü olan sürücüler var.Lütfen dikkat...
Babam doktor olduğu için kuçukluğumden beri hastahanelerle haşır neşir olmuş biri olarak senın durumuna düşmememe rağmen neler hıssettiğini azda olsa anlıyorum.Ne kadar zor birşey olduğunu yaşamayan bizlerin anlaması cok güç ders cıkarmamız zor fakat aklı başında olan her ınsanın bu araba camiasının içindeki bizlerin bunları gozardı etmemesi gerektiğini düşünüyorum.Eskiden bende gazlardım kendi capımda riskler alırdım düşünmezdim neler olabileceğini fakat son birkaç senedir 360 derece döndüm kullanım tarzımdan.Artık otobanda bile 110km gecemiyorum sehir içinde tabiri caizse emekli gibi arac kullanıyorum sinyalsiz serit bile değiştirmiyorum gaza basmaya cok rahat girilebilecek aralara bile girerken korkuyorum.Arabama acıyorum ve yavaş gittiğim için coğu zaman trafiktekilerden küfür işitiyorum.Bunlar umrumda değil akıllandığımı düşünüyorum ve kendimle gurur duyuyorum.Trafikte abuk subuk hareketler yapanlaraysa neler dediğimi tahmin bile edemezsiniz.Sana Allahtan acil şifalar diliyorum ömrünün geri kalanını sağlık sıhat içinde gecirmeni temenni ediyorum..Tekrardan cok gecmiş olsun.
söledikleriniz cok dogru bi yaklasım bencede.ara sıra bizde gaza gelip basıyoruz fakat cok yanlıs.artık emekli gibi sürmek en mantıklısı geliyor.saglık gibisi yok gercekdende.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)