1 tane golden 1 tanede alman kurdu köpeğim var.Hayatımda ailem ve nişanlımdan sonra başka hiçbirşeyi bu kadar sevmediğime emınım.Hiçbir arkadaşım olmadan yaşayabilirim ama köpeklerim olmadan yaşayamam.Köpeklerimi insanlardan kat ve kat daha fazla seviyorum.Siz öldüğünüzde annenız babanız bile hayata devam eder ama köpeğinizle bağınız cok kuvvetliyse o ölür.Bircok yaşanmış olaya tanık oldum serum bağlamak zorunda kaldılar sahibi ölünce yemek yemedi.hayatta birşey için kolay kolay ağlamam ama bu yazı beni benden aldı.Köpeği olan herkezinde köpeğini bu kadar sevmediğine emınım görüyorum cunku yapılanları.Sizi karşılıksız bir aileniz birde köpeğiniz sever.Bu yuzden senelerce besleyip sokağa atan insanların cehenneme gideceğine inanıyorum onların cektiği acıyı bir yaratan bilir.Rakı içiyorum diye cehenneme gitmicem emınm cunku o kadar kötü insan varki bana yer kalmaz diyorum..Bu arada koyulan video bir filmden alıntıdır.''Hatchi'' diye bir film ve kesinlikle gercek hikayedir.Köpeğini seven herkezin kesinlikle bulup izlemesini tavsiye ederim.
kesinlikle izleyin
![]()