Marmarıs dıyorum
Marmarıs dıyorum
www.honda-tech.com
Haaa ben ikisinide istemiyorum güzel deniz ve mekan istiyorum diyorsan Çeşme artı ada sırf beton yığını bana hiç çekici gelmiyor o yuzden
ya arkadaşlar biz mi çok pahalıya bulduk anlamıyorum , bozcaada kişibaşı 50 , kahvaltı var sadece.Şimdi siz 20 leri falan diyince karıştı kafa...Ankaradan gelicem nasılsa , çanakkale yerine kuışadasına falanmı gitsem...Tamda rezarvasyon yapıyodum bozcaada için.
Ada ile Çeşme mukayese bile kabul etmez.. Her açıdan..
Deniz desen çeşme (Ada'nın denizi keyifli değildir.. Birden derinleşir, yosunlar vs sıkıntılıdır)
Kumsal desen çeşme (Ada'da genelde kumsal yerine çakıl taşları vardır.)
Eğlence desen çeşme (bahsetmeye bile gerek yok)
Belki fiyat olarak ada çeşmeye nazaran ucuz olabilir.
Belki biraz daha sakin olabilir.
Ama Çeşme Çeşmedir.. İzmirliler genelde h.sonları Ada ya değil, Çeşme'ye kaçar![]()
çeşme fazla piyasa bence tatilde o kadar kasmanın ne alemi war anlamıyorum insanları![]()
adaya bu saatten sonra sakın gıtmeyın gıtsenızde saat 11den sonra heryer kapanıyo.3 4 mekan anca var.onlarda artık sezonu kaattı zaten actıklarında da pek bısı yoktu.adaya ancak cruze gemılerı geldıgınde guzel parclar oluyo.
piyasanın tam ortası çeşme derim
Bence soru Çeşme'mi Bodrum'mu olmalıydıKesinlikle Çeşme derim, Kuşadası daha çok huzurevi tadında
![]()
MUSTAFA
bu sene ikisinede gittim...gerçi adada 1 gün durabildim.
kesinlikle çeşme...çeşmenin gece eğlencesi çok kaliteli..denizide adaya göre daha ii...
en son bide bodruma gittim bu sene bodrumdu en iisi bence...havası mükemmeldi...
üff başka tatil olsada bizde gitsek tadı damağımızda kaldı...
2 senedir çeşmeye gidiyorum tatile gecesi hiç umrumda değil hatta 2 haftada 2 kere denize girdimama daha başka yere gitmem resmen huzur buluyorum
Biraz daha aşağıya inerseniz Fethiyede Kelebek Vadisi ve yine Fethiyede Kabak Koyunda Shambala var.Çeşme ve kuşadasından daha pahalıya gelebilir ama yılın bu mevsiminde kafa dinleyebileceğin en güzel yerlerdir.Gittiğinde pişman olmayacağın 2 yerdir buralar.
Beklenti meselesi.Soru zor.Havuzmu denizmi gibi bir soru.Nasıl tatil istediğinize bağlı.Huzurlu sakin ise aradığınız gidin Kuşadası'na![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)