ya 2 dk şurda kardeş kardeş oynayamadınız ya
oradaki piyasası eğer araç için istenen 9000 $ dan fazlaysa alınır satılır ....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
e yaniarkadaş hala macera diyor.. hacı naptın sen ? ne macerası bak somalilinin beşamel soslu pekin ördeğine baktığı gibi bakıyoruz burda sen macera diyorsun. hem forumda da karizman olur bak otomobil bolumune x5 yazarsın.. reputation ın artar falan terazine dokunuruz..
şaka bi yana ne macerası 9k i ver bin işte bi suv a bin gez suv diyoruz ne suv u x5 buhoşuna gitmedi mi ? çat diye satarsın. win-win yani
(zorla aldıracağız forum ahalisi olarak. olmadı para toplarız aramızda inat etme artık)
Fiyat iyi fena degil ama Ben alacaksan sonrasinda satis acisindan kolaylik olmasi icin Makyajli almani tavsiye ederim. Bir de biraz daha donanim, navigasyon en azindan onemli. KM icin konusulmus sorun cikarir diyekomik cidden... 100k mil hic bir sey bu araclar icin. Uzerindeki motor en dengeli motorlardan. Icine sindiyse al, bence rengi ve donanimsizligi harici bir eksisi yok.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Kelly blue degerine baktim adam baya bi assasina satiyor,eger sorunsuzsa ve almaya ihtiyacin varsa alinir..
Kbb fair kondisyonu icin 10500 dio..Good icin 12000$
X5 dusunuosan craiglistten daha bi guzel renklisini felan dusurebilirsin diye dusunuyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)