hasuda az önce bi muhabbet döndü eskileri görünce yazayım dedim
show tv geldi aklıma kırmızı noktalı günler![]()
çin çin falan
cine5 i tülbentle saç spreyi ile çözmeye çalıştığımız günler vay arkadaş![]()
abi aklın fikrin oynaşta ya![]()
...
benimde ilk tel A1018 di. gazeteden almıstık
eve giren ilk alet gh337 di sirket vermisti babama sonra gh688 gelmişti de farklı zil sesleri vardi![]()
telefon çeksin diye cam kenarına konurdu
sonra R320 aldı babam kendine T28 in platformda ama kapaksız tabak gibi bişeydi fena dı ama..
sonra motorola geldi v2288 bana. o gitti T100 geldı T100 le neler yapıodum resim duzenleyicide... pofff...
cok deısık seyler cok![]()
bazı oyunları çalıştırmıyor die RAM'i 516 KB'den 1 MB ye yükseltmişti babam yardıra yardıra oynuyordumhalada duruyordur AMIGA 500 bende çatı arasında
sizde varmıydı bilmiyorum ama bende bide o zamanların amstrad makinesi vardı. Babam zamanında NETAŞ'ta çalışıyordu ordan getirmişti. Çift taraflı disketi vardı bi tarafında 5 oyn bi tarafına 5 oyun olurdu çevirir çevirir oynardım
![]()
bide cine 5 için arkanıza bi ayna koyun ordan ters bakın falan derlerdi hahahahhahahaha.
ya ben şirketten giremiyorum
itü sözlük uludağ sözlük gibi sitelerde var googledan aratsana hacı cine5 çözme yolları diye![]()
almancı cocuklar getirirdi elletmezlerdi saçları meç yapılmış güneşte yanmaktan kapkara olmuş veletler bizde ufagız bizimkilerde game boy die bize kırtasiyeden buna benzer şeyler alırlardı..
Eriğe dalmak leblebi tozu telli araba inşaattan kuma atlamak sanırım benim çocucklugum haşarı geçmiş kafamda sayısız yara deliği sırf çenemde üç tane yarık izi var ...![]()
bu saatleri hatirlayan varmi?
http://www.game-nostalgia.net/densi/...sio_watch.html
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)