ericsson gf768 di sanırım ilk telefonum ondan sonra t10 almıştım t28 çıktığında babam almıştı ve o telefon efsaneydi benim için ağlaya yalvara el koymuştum telefona o zamanlar okulda ne şekil yapıyodum o telefonla![]()
ondan sonra gameboy kasetleri açmadığında üfler üfler öyle takardık taa ki açılana kadar... bi de 120 in 1 falan kasetler vardı hep bi heves alırdık 10 oyuna 12 şer isim verilmiş
casionun kumandalı saati italyaya gitmiştik orda yalvara yalvara aldırmıştım bütün gün okulda, cafede oynardım hatta unutmam dedem eve televizyoncu çağırmıştı sürekli ben açıp kapayınca
araç telefonu vardı dedeminki hala depoda duruyo mubarek kaç kiloymuş onlarda....
bi de segaların tabanca kumandaları vardı kuş avına çıkardık
arkadan boncuk atan tabancalar çıkmıştı yazlıkta gözümüze havuz gözlüğü takıp çatışıyoduk![]()
Hey yavrum hey be ataköy nerdesin
Ve ilk arabamız bildiğiniz beton üstüne tanımazdım ve çok zevkliydi.
![]()
sağ altta ki araba oyununu çok oynardım bende makasın adını bilmezken aralardan geçme diye yarış yapardık kim daha iyi geçicek diye![]()
tayfunun hardisk gene yanmış. fatal eror vermiş tayfun bi reset atta kendıne gemeyi dene olmazsa harici hardisk var bende veriyim sana borç ama![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Buda benim ilk telefonum 99 senesinde sabah gazetesinden almıştım 535 li hatla birlikte
şuanda 8210,8850,6210'um war koleksiyonda
ya eskileri aklıma getirdikçe o günleri özlüyourmtv lerde kumanda olayı yeni çıkınca bizimkinde de taktırmıştık acayip bir durumdu
peder elinden bırakmıyordu kumandayı
büyük teknolojiydi ... elektronikçilier fena para koymuştur o dönem
bide kasetli teypler tabi
biz şahinle tesko var ken ozman dört 85 pandizotta bide ortada pionner bas
koltuk altı anfi pionner teyp kaset çalar ... aynı şarkıyı kasete çekerdik komple döner dururdu
rec + play kayıt aman ses yapmayın..
![]()
low is low
internete bağlanırken ne ses çıkardı yaagidip internet şifresi satın al onla bağlan bitince 146 dan bağlan kol boyu fatura .. bide 32 mb la bağlan resim açıcak diye 15 dak. beklerdik yaw..
low is low
zamaninda bu telefondan vardi babamda hala durur evde boyu kadar anteni var msj çekme özelliği yoktu . Arama yaparkende anteni açmak gerekirdi![]()
Sene 2000 ilk telefonumu almıştım. Geçici olarak bir motorola gibi birşeydiAmcam bir telefoncuda çalışırdı. hattıda ondan almıştım Telsim kontörlü hatları yeni çıkmıştı ve mesaj özelliği yoktu. Daha sonra bende 388 Aldım. Dahada sonra 5110
daha sonra renkli ekran 3510 aldım 3510 İ modeli vardı Enjeksiyonlu derdik.
sene 98 filandı. bir arkadaşın PC si vardı vede MIRC yeni yeni biliniyordu galiba, başka arkadaşın ablası anlıyordu vede o zamanlar acayip zevk alıyorduk.
sonra leblebi tozu. Çizgifilmler. Depozitolu cola vs ler. Atari -Goal 3-Tankmario filan
![]()
Mahalle maçları. Sek sek- saklambaç- ne günlerdi. Şimdi ise teknoloji gelişti vede bunlar hep kayboldu.
hatta yüksekokuldayken bizim klüpte 2 tane pc vardı ( Sene 2000 filan) onlarda win 3.1 ve 5.1 vardı galiba. bir soliter oynardık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)