neden koluna ilk müdahale yapılmıyor? ya varya bişey demek istemiyorum artık. motordan arabadan kimse ölmesin ya içim sızladı akşam akşam. çocuğu var eşi var, geride kalanlar. offf yaaaa tükürüğüm boğazımda düğümlendi.
neden koluna ilk müdahale yapılmıyor? ya varya bişey demek istemiyorum artık. motordan arabadan kimse ölmesin ya içim sızladı akşam akşam. çocuğu var eşi var, geride kalanlar. offf yaaaa tükürüğüm boğazımda düğümlendi.
Sakin güç...
Beni tanıyan arkadaşlar biliyor. İncekte oturuoyrum. Her akşam 12 tanker bizim refüjü suluyorlar.
Sabah işe giderkende görüyorum. Suladıkları çimi köyün inekleri yiyor.
Hangi yeşil alan. Suladıkları çim ineğin boku olup çıkıyor. Sonra yeşil alan. Yazık adam *** yoluna gitti allah rahmet eğlesin.
Bir sonuç alamazlar.malesef
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
aslında cok güzel bi düşünce keşke izmirdede böyle organize olabilsek
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu kaz kafalı gerzekalılar madem yeşil meraklısı halısahadaki suni çimlerden koysunlarda su ihtiyacı olmasın. Yazık gencecik çocuk eşi ile bebeğini ardında bırakıp gitti.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Allah askina 2 metrelik yeri yesillendiricegine git 2 tane agac dik daha mantikli ya. Sacma salak yol kenarlarina cim serpistiriolar ne o is yapiolar sole bi gozunu gezdirdigin zaman okadar bos ve kel yerler varki. Oralara agac dikilse eminim daha faydali olucaktir. Yol kenarina dikyosunda noluyo.
Sulamaya calisiosun insan olduruyosun huzursuzluk yaratiosun baska yaptigi bsey yok. Seytan dio git catir catir kir fskiyeleri kes borularini bole sacmalikmi olur ya.
Adam dikkatsiz surucu demis asil dikkatsiz olan onlar cim yerine yollari suluyo salaklar.
Mapped by DR.ECU
yazı çok zekice hazırlanmış fakattttt;
Haberlerde allaha şükür tüm ayrıntı çekilmiş, hemen ihaleyi alan firmaya atılmış ama yanlış hatırlamıyorsam direk yol sulandığı kadar akan su, su kanalında belli bir süre gidip çer çöp yüzünden su yola akmaya başlıyor.
Yeşil çevrenin öneminden bahsediyor, tabii sırf biz görelim diye sürekli lale alınıyor.
Onur pazar günü oradayız, kalabalık artıkça kulaklarını kapasalarda ses gerekli bir yere gidecektir.
inşallah sesinizi duyurursunuz. bu şerefsizler artık çok olmaya başladılar bu kaçıncı yaaa...
EcuTech
goruntuyu ızlerken yemın ederım tutamadım kendımı gozlerımden yas akıverdı.bumudur ınsanlıgın degerı bumudur bır canın gıtmesı bunarın topunun a.q yesıl alalanlarınında sulamalarınında.allah ganı ganı rahmet eylesın aılesıne allah sabır versın.cok ama cok uzucu bukadar basıt olmamalı
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Yeşil alanı geçtim ....
Daha geçenlerde göz göre göre kırmızı da geçip motordaki iki insanın hayatını alan kişi serbest bırakıldı.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Hee firma kaygan yol,ıslak zemin yazısını koydu.Kim ne yaparsa yapsın!!
Vay beeeee hayata,memlekete bak.
allah rahmet eylesin tekrardan umarım sesiniz duyulurr.yeşil alanları kamyonla tankerle sulayacaklarına damla sulama sistemi yapsınlar madem doğayı düşünüyolar hem az su gider hem bitkiler daha güzel yetişir hemde böyle gencecik insanlar ölmezz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)