a3 iyiymis olabilitesi yüksek bence.olmadı rc diyorum.bu ikili arasında düsün bence.
Herkez VTİ a kilit bugün duydum şok oldum VTİ 22 milyara satmış arkadaş şaka gibi
Araçta ne deri koltuk var nede Yol bilgisayarı 98-99 model hemde
VTİ bence abartılıyor satıcılarında işine geliyor...
Bana göre 20 milyara Güzel bi 206rc veya Temiz düzgün pertten toplanmamış Clio RS 172 ph1 bile alabilirsin paranın 3-4 milyarıda cebinde kalır modifiyesine harcarsın
Gerçi ne desem boş kararsızlık varsa heleki baba varsa arada o iş çok zor
100 milyarda olsa olmaz o iş ...
Cebine koycaksın parayı anca o zaman olur o iş
Pertten toplanmamış bir RS bulabilir
Yani Bu fiyatlara hatta elinde para kalırcasına güzel hızlı bir araba aklıma kendim RS çiyim diye demiyorum Clio RS tatmin eder yakıt konusundada az yakıyor vergi konusundada az...
Neyse Sekolive neden kalın yazmamam gerektiğini anlamadım ama ben farklı bir forumda yöneticilik yapıyorum
VTi'lara gelince güzel arabalar sorunsuz arabalar diye söyleniyor haklı yönlerde var haksız yönlerde var Benim için yol bilgisayarı önemlidir ayrıca Millet deri koltuk yaptırmak için İstikbal tarzı koltuklardan kurtulmak için
1-2 milyar kaplatma parası veriyor![]()
Neyse ne desem boş nede olsa kafa oraya kilit diyorum ya (Umarım Güzel VTİ bulursun)arkadaş için.....
Burda kalın punto tuşu konulduysa bunu isteyen kullanır isteyen kullanmaz dimi ...
Hoşuna gitmiyorsa bir kereliğine kalın punto yazmam yeterki rahat ol![]()
vtı hepsini geçer![]()
clikosportive başka sitede mod isen zaten site kurallarını okuyarak foruma başlamayı bilirsin bu işten geliyorsankalın kullanım sitede yasak kurallarda olması gerekirdi onun için dedim ve cidden herkes düz yazıp sen kalın yazınca okuyanın gözüne sellektör atıyor gibi yazıyosn en azından kendi adıma diyorum. mod arkadaşlar farkder ise zaten sana ileticeklerdir bu durumu.
diğerleri için aksinide bulabiliriz forumda vti koltugu almak için bi ton para veren arkadaşlar var deri kaplama yapanlara kıyas. perten toplanmıs olarak okudum şimdi yazdıgını bidaha okuyunca yanlıs okmusum kusura bakma.
bu araada rahat ol demişsn inan rahatımsende senin deyiminle rahat ol kötü bişey yazmadım
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Uyarı için teşekkürler...
VTİ kötülediğim yok çok güzel araçlar zaten fakat bana göre şahsi fikrim abartılan bir fiyat tabloları var buda satıcıların hoşuna gidiyor ...
Dayanışma çok iyi zaten Hondacıların o yüzden ayakta alkışlıyorum
VTİ- RS karşılaştırmasına gelince
Az önce yazmıştım VTİ 2 TIR geçer diye bilen biliyor iki stock arabanın hangisinin kaç boy geçiceğini bu yıllarca tartışıldı ama RS hep geçiyor yüklü bir VTİ denk gelmedikçe (Gırtlak diye tabir edilen)Zaten amaç ne kadar yüklersen okadar gider mantıgı...Bende Egzantirik koyarım Gırtlak VTİ geçerim Ama İki Stock araba böyle
VTİ 'cı YUSUF arkadaş aracın stocksa deneriz nede olsa bende Stockum
Ayrıca RS sakin kullanımda 5-5.5 LT benzin yakıyor 100 KM de sürekli Tıpa gazda 10-11 LT yakar 100 KM de
Ve 6 aylık indirimli bandorlü 263 TL dir ...
Sıkıntı yok öyleyse
Haftaya kalkışlarım var
Ondan sonraki hafta araban çıkarsa Stock ama headerslı bir VTİ la kalkmak çok güzel çekişmeli bir Rolling olucaktır...
Yalnız headers Stock sayılmıyor ama seni mi kırcam dostum canın sağolsun...Yeterki pistonu zartı zurtu olmasın
Neyse konu dağılmasın
şimdiden hayırlı olsun seçimin için arkadaşım ...
o saydıklarınla altındaki vtec i stock rs darmaduman eder boşa benzin yakmayın
vtec e de 20 gibi abez bi para verenede şaşarım ne konfor ne ergonomi ne donanım kütük gibi bir araç açık konuşmak gerek rs in de yanında yürüyebilecek bir makina değil boşa tartışmayın bencetyper ile giden bir aracı vtec le kıyaslamak mantıksızlık olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)