yanlış hatırlamıyorsam auto showda 44-45bin tl gibi bir rakama satılıyordu corsa opc![]()
yanlış hatırlamıyorsam auto showda 44-45bin tl gibi bir rakama satılıyordu corsa opc![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Egzost falan vardı üzerinde sahibi diş doktorumuymuş teknisyenimiymiş ?
Ama ne olursa olsun 42 etmez..Hakkı 34-35 dediği temizlikte ise..
fiyat bencede pahalı hatta opc olan arkadaşımlada konuşdum o bile ben satarsam 36 falan dedi 42 abartı bir para ama şu da gerçek opc piyasada yok diycek kadar az ve kırmızıda yok gibi birşey
10-15 gün önce ilanı verilmisti, sonra satılmıstır yazıyordu, simdi tekrar ilanda,36-37 eder bence.
araç sorgusu açılmış ederi tartışılıyor s2000 lere 100 milyar istiyolar 1.3 cdti corsaya 33 34 isteyen var....Piyasada olmayan bi araba ben 50 lira isteyenide gördüm opc ye araç çok diri duruyor 40 liraya alınır
Livestrong
ahh ilk satılışında çok kovalamıştım bu arabayı ama param yetişmemişti uff![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
İzmirde siyah opc 34e gitti bu da adanadan alindi diye biliyorum 30-35 arasi bi fiyata aldi diye biliyorum...
opc gibi az olan bir arabanın net bir fiyat aralığı olmadığı için sahibi o paraları ister alıcı da illa sahibi olmak isterse verir yada istemiyorsa vermez. ki zamanında 50 bin li fiyatları satılan bir arabadan bahsediyoruz 32 bine satılan 207 ler bile şuan daha fazla para istiyolar ..
İzmir deki OPC o fiyata kactı aynen Cemin dedigi gibi, nette birisi arabasına 45 yazıyor baskası da aynı araca sahip benim ki daha da temiz deyip 52 yazıyor sahibinden deki fiayatlara çok takılmayın, gercek hayat hic de orada goruldugu gibi degil.
Yeni arac aldım 1 aydır epeyce araca baktım. Gercekten satmaya ihtiyacı olan adama duzgun teklifle gidilirse alınır. Ha sahibindeni showroom olarak kullanan bir dolu kullanıcı var onu da gordum, adamın istedigini de versen arabasını vermeyebilir o derece yani![]()
arkadaşlar değerli bilgileriniz için paylaşımlar için teşekkür ederim
sağolsun taner abim konu açmış benim yerime
salı günü bize antalya yolu gözükür gider bakarız baktırırız dediği gibi temizse 3 aşşa 5 yukarı uygun bir fiyata almaya çalışırız.
03 STİ
31 liraya satıldı çünkü sahibi ciddi anlamda sıkışmıştı,direk elden çıkardı aracı..
Dizel Corsa'lar bu fiyatlarda , 2002 TypeR lara 40.000 Tl verio millet , opcnin piyasayı öldürmeyin yahu ..
30-34 000 Tlye vereceğime hurda olana kadar binerim anasını satayım..
+1 kesinlikle...
bu araçların sıfır fiyatı zaten 49.000 tl idi. ama araç güzel duruyor. iyi ir pazarlık yapılırsa 35 gibi bi fiyata alınır.
SEAT SPORT
2011 model araçlar piyasada. 3 yaşına girmiş bir corsa opc için 35 bence normal fiyat bilemedin 36 olsun. sıfırı zaten 49 bin tl idi.
SEAT SPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)