Albea değil de Clio'ya Özgün ile niyetlendik, gecenin bir yarısı giriştik, tipik renault , saçma salak sapıttı bazı şeyler, orjinale döndük, öldürsen bir daha ellemem.
Hımm, bunlar ufak rent a car'lar yahu
Valla bende bahtsız bedevilik var ve kutup ayıları çok yalnız. Ayrıca Murphy ile de çok yakın ilişkilerim var, kesin patlarım.
Ben en iyisi aracı kiralamak yerine satın alma yoluna gitme işine girmek düşüncelerini aşılamaya başlayım.
Bu arada başka konu açmayayım, Mercedes'lerdeki bu yeni nesil 1.6 süperçarçurlu makine remap'e açık mı?
Hiçbirşey olmaz..Arıza vs yakıp servise gitmediğin sürece periyodik bakımdan bakıma servise uğricaksın, periyodik bakımda da anlaşılmaz..
Araba belli oluyor gibi, passat 1.4 tsi DSG olacak. 150 hp , 300 tork çıkarsak güzel olur, var mı mümkünatı?
plakalık iptali , cam filmi , navigosyon ekranı , yazılım hiçbişey olmaz sözleşmede de belirtiyor arabayı teslim ederken eski haline getiriceksin
hiç kimse püfürükten sebeplerle sözleşme iptal etmez ki bu söylediklerim uzun dönem kiralamalarla ilgili![]()
yanlış anlamassanız kafama takılan bişi var ...
kiraladığınız araçalr öle pek ahım şahım performans aracı değil ... risk e girmeye değermi ?
hadi diyelim yaptınız kac gün geziceksiniz ki ve ne yapıcaksınız böle bişeye gerek duydunuz ?
bana biraz saçma geldi kızmazsanız.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
istediğin model ve marka aracı kiralayabiliyorsun![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Parasını ben vermiyorum, rezil olma konusunu da anlayamadım? Kiralık araca yazılım yapanlar rezil mi oluyormuş? Rezil olmamak için gidip clio falan mı alalım? Mantaliteni çözemedim de...
önceki msg larda yazdığını kastettim plaka nn plastiğinde bile birşey olursa ödeten firmalar bnece yazılım konusuna pek sağlıklı bakmazlar onu kasdettim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)