parçalar ıcın ıstersen dayımla gorusurum lazımsa konusursunuz ama ölücüdür pek pekiştirirz dostlugu :D
Printable View
senın ıcın google a sordum özgür
kaynak
http://www.techturkey.com/forum/show...t=50084&page=5
Kolay gelsin ne diyim
Asla yapmam etmem diyip , millete ahkam kesip çok sert mesajlar yazıp presleticem demek garip.
allah kimseye tükürdüğünü yalatmasın. amin
yalayanda benım tukurende...kımseyı baglamaz
coılını bulursak ınsanı paraya coılını alırız savunmuyorum dedım yıne ama care yoksa ısıtıp kestırmıcem sonucta araba gelsın bakarız yaparız
bu arada kestıren sanayı ısı amortısor yaptıranlara dedım ben onu konununlınkı var sonucta...presletmek sonucta sanayı ısı ama yıne bıraz daha ınsaflısı
bazılarının bana saldırma ıstegı neden var anlamısda degılım hala..
volvo coil bulunmuyor diye kim diyor isteyen varsa pm atsın
ne marka kaç para ayrıca 2000 ıle 2001 arası farklı 2001 e gore olması gerektıgınıde belırteyım soyle burdan
Yay presletmek veya ısıtmak yapılabilecek en kötü sey bence.
Yayın tüm özelligini yitirmesine sebep oluyosunuz, kesmek ona göre daha akıllıca.
Volvo icin yay, amortisör ve coilover da bulunabilir bu arada.
Saldıray falan yapıldığı yok.
Zamanında sen insanlara saldırdın tü kaka dedin ezdin bir hakaret etmediğin kaldı , şimdi kalkıp presleticem diyince garip geliyor:)
Aynen ortada kisisel bir durum yok.
Süspansiyon konusunda sert bir uslupla insanları elestirdikten sonra aynı seyi yapacagını söylemen insanların tepkisine sebep olmus bu da gayet normal birsey :)
Süspansiyon konusunu hallettik, bahsedilen otomobil hakkında fikir ve görüslerden devam edelim. ;)
Kisisel konular varsa özel mesajları kullanın.
Mitsubishi Carisma için kitler uymuyor mu. Gerçi ona göre bişeyler var mıdır bilemicem.
şaşeler aynı ama 2000 ve 2001 arasındakı farklılıktan dolayı sıkıntı oluyormu olmuyormu bılmıyorum
Eğer basmayı planlıyosan en az 18 inçlik gümüş rengi bbs ler falan çok güzel durur. Hatta 19 bile olur gibi. Eski araban da hoş duruyordu bu da umarım daha güzel olur.
keşke alabılsek bbs'leri ama 4*114.3 işte bbs'in öyle bir jantını bulamadım ben zamanında
http://www.dcperformance.co.uk/uprat...volvo/s40.html
var coil yok diyen yalan söyler.