edit buldum....
hemen burdan sorayım fk coılover kullanan varmı aranızda
Printable View
edit buldum....
hemen burdan sorayım fk coılover kullanan varmı aranızda
yerinde olsam volvodan şaşmazdım. veya alternatif olarak saab dan. ne bilim aşığım bu araçlara yapılarına + aile fln da binicekse typer da beynini yerler bitirirler illallah edersin arabadan soğursun en ufak bişey olduğunda.. aile sonuçta anlatamazsın.. :(
alternatif olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9516637/detay?
böyle birşeyde düşüne bilirsin. :)
onu almam mrk etme :)
s40 2.0t ye,açık filtre de taktım,basınçta açtım ne conta yaktım,ne bişey yaktım,halen daha biniyorum..
Yay,coilover,amortisor olarak seçenekleri de mevcuttur.
s70 a gore hafiftir,t5 ler gibi 5 silindir değildir.
ama 23-24milyar piyasa şartlarında etmez daha aşşağı bi fiyata alabilirsen,düzgün ve bakımlı bir arabaysa kolay kolay sorun çıkartmaz.
işte piyasada manuel ve temizi az bende fıyatın pahalı oldugunu bılıyorum ama adamlarda vermıyor arabayı :)
Walla T4 bilmem ama zamanında çok heves edip 850 T5 kullanmıştım 1 sene bende kaldı. Tayfuna katılmamak elde değil. Ben hayatımda bu kadar aşırı benzin tüketen bir araba ne gördüm ne de kullandım. Arkadaş her gün Çamlıca' dan Maslağa işe gittim geldim ve her gün ama abartmıyorum her gün 50 TL benzin alıyordum. Ayda 1500TL benzin parası çıkarıyordu araba bana. Bir keresinde Ankaraya gittim geldim. Gidiş geliş 2 depo benzin yaktım. Depo 65 litreydi.
Yani sonuç olarak evet çok keyifli ve çok konforlu bir araç. Çok da iyi yürürü var ancak inan bana seni hayattan soğutur. Lanet benzinin litresinin 3.8 lere kadar yani neredeyse 4 lira olduğu bu güzel ülkemizde kendini durduk yere hökümatımıza öptürme ;)
Yanlış anlaşılmasın yaşasın padişahımız yaşasın hökümatımız:rolleyes:
şirkette kullanıyorum 2006 1.6 benzinli 40.000km de iken debriyaj yedi 1 depo ile ortalama 450 km yol yapabiliyor parcalarıda sanıldığı kadar ucuz değil yani hondayla kıyaslama yapıldgında sağlamlığına bişi diyemem ama şahsen alınacak araba değil aşırı ağır.