Eğer Gerçekten prof. bir makine almayı planlıyorsan D90 derim bende Nikon kullanıcısıyım.. D3000 ve D5000 amatör olarak çıkarıldı üzerlerinde AF motoru yok ileride sıkıntı çekersin sormak istediğin bişi olursada yardımcı olurum..
Eğer hayyam'a gidecek olursan sürekli objektif takasladığım bişeyler satıp aldığım yer var.
EURO fotoğrafçılık tavsiye ederim fiyatlarıda uygun.
+
Murat Acuner'i tavsiye ederim çok ciddi bir fotoğrafçı ne için kullancağını anlatırsan hem sana hangi makine ne için el verişli objektif vs. hemde fiyatta yardımcı olur.
Hayyamda önerebilceğim dükkanlar bunlar.
+ 2.el kovalaman çok daha mantıklı olur senin için
d80+objektif d90(opsiyon olarak objektif) d200 d300 d300s (opsiyon olarak objektif)
2.el kovalarsan ve sıkı pazarlık yaparsan nakit paraya ucuza alırsın.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
noldu bu sorunsal sonuc nedir?
aramizda diffuser filtre kullanan varsa yorumlarini alayim birde
Experience is what you get when you don't get what you want.
bayildim bunun sirri nedir olga?
http://www.fotokritik.com/2332777?pgNb=0#pager
Experience is what you get when you don't get what you want.
amatör olarak onlarla başlamak istedim ama almışkende birkete alıcam bunu :S teşekkr ederim ilgine
mert şimdi arıcam bakıyım bi sorayım teşekkür ederim 2.el konusunda çekim sayısı olayları çok kafama takılıyo arada 200-300 oynuyo küçük miktarlar bunun için 2.el almaya değmez diyorum :S
1700 Liraya kadar D90 Nakit olarak buldum ben bunu yurt dışından 400-500 lira daha altına bulurum diye düşünüyorum :S 1750 liraya 12 taksite buldum 900Dolara lenssiz buldum :S
d90 al
olmuyosa 500D al
450D, D5000 bakma paran yuakrdakilere yetiyorsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)