Bor Power kullandım kesinlikle sesi azaltıyor vede yakıt ekonomisi sağlıyor.
Bor Power kullandım kesinlikle sesi azaltıyor vede yakıt ekonomisi sağlıyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bor nanotech ın ozellıgı teflon ıcermemesı bu yuzden ılgımı cektı. bugun kendı mecmualarını bıraktılar. ogretıcı bırcok yazı var ıcerıgınde. suanda dunya capında buyumus durumdalar yag katkısı olarak.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
şöylede bi durum varmıs ıcerdekı kurumu falan temızlıyormus sonra filtrelerıde mahvediyormus ?
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ben kendi aracımda denedim.
Özellikle onların dediği gibi bakımla birlikte bu Bor Powerı eklemedim, 4000km yol yaptıktan sonra sadece kendi etkisini göreyim istedim. İlk ekledim zaten sonuçları görelim die oldukça kalabalıkta idik serviste, direkt sesi azaltmaya başladı 100km yapana dek bu azalma kademeli sürdü. Diğer bir etkisi ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım yakıt ortalamam 8 lt ler altına düşmüyordu. İstanbula gittim geldim Ortalama 6.3 lt ye düşmüştü. Birde çok uzun bir yokuş var işçieveri yokuşu diye izmirde orayı 3 le çıkıyordum genelde, sonrasında 4 le çıkmaya başladım.
Şuan o katkıyı ekleyeli 10.000km yi geçti hala araca bakım uygulamadım, 260.000km de aracım yağ eksiltmesi hiç yok. Yakıt ortalaması nispeten eskisi kadar kesinlikle değil ama arttı. Ses aynı az.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
motor silk kullandım berlingo 1.9 diesel de zaten kamyon gibi çalışıyor sesi keser diye umdum ama hiç bir faydası olmadı hararetten yana herhangi bir düşüş olmadı yakıt ekonomisi hiç olmadı kapağı söktük o yapışan maddeyi kazıyarak söktük bir yerde daha okumusutum yagın kalitesini düşürüyor diye ondan sonra hiç kullanmadım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
2 sene önce 2004 1.8T Passata atmıştık bu Motor Silk katkısından ve katkıyı attıktan yaklaşık 7-8 ay sonra yağ süzgeci tıkandığından arabada yağ basıncı düşüyor ve 3 subap eğiliyor ve egzantrik sarıyor fln 2500tl bize giriyor yani anlıcağınız aracımızda 89bin KM'de ilk sahibinden sayılır bir araçtı benim amcaoğlunun arabası.Maslakta Volkswagenci Selahattin usta var ona götürdük çekici ile ve dediki bu arabaya bor katkısı attınmı dedi ve aklıma 7 ay önce attığım Motor Silk geldievet dedim ve bana BOR katkılarının bu Volkswagenlerde yağ süzgecini tıkadığını söyledi
birdaha dedi bu tarz katkı ürünlerini kullanma gereği yok dedi zaten istesende kullanmam dedim bu saatten sonra
yurtdışında çok tutuluyormuş felan onu diyenler bence sallıyorlar galiba yurtdışında böyle ürünlere itimat etmezler diye düşünüyorum
![]()
ben katkı atılmış motorun açılmış halını gordum..resmen heryerını zıft kaplamıs gıbı boyle 0.2 0.3 cmlık kalın bır tabaka var heryerde
bu katkıların mucidi zaten bir türk profesör, 98 yılında amerikada bulmuştu %99'a kadar makinelerde sürtünmeyi azaltıyor diye. olay döktüğünüz katkının temas ettiği yüzeylerde kendisine jelatin gibi yeni bir yüzey yaratması ve sürtünmenin azalması. lakin şöylede bir olay var motorun bazı parçaları burdaki arkadaşlar daha iyi bilir birbirlerine belli bir mesafede durmalı ne çok açık nede çok dar, belki yaratılan yüzey bir milimetreyi bile bulmayacaktır ama motorun bazı parçalarının birbirlerine fazla yaklaşmaları motorda sıkıntılara sebebiyet verebilir. yağ yakma olayları genelde aşınan yüzeylerden ötürü yada biraç metal contadan ötürü olduğundan geçici çözümler sağlayabiliyor. ama ben bor katkılarını denemektense 10-60 mobil yağı tercih ederim.
hala üzerinde ar-ge çalışmaları devam eden bi ürün ve sanırım şu anki 2. yada 3. nesil yani iyice zararsız hale gelmesi için çalışınılıyor. ama şu anda aracıma koymam, koydurtmam...
Bu Bor bizim için güzel bir kaynak ama bunu işleyemememiz kötü yanı ithal ettiğimiz işlenmemiş boru işlenmiş hali ile zararına alıyoruz..
bu urunun hp olarakda katkısı oldugu ıdda edılıyordu.bir tane bmw de dyno olcumu felan yapmıslardı. gercek borsa eger katkısısa ben zararı olacagını dusunmuyorum.bor zaten ılerıdekı yakıt sıstemınden bırı olucak sonucta
Scorpion TypeR
Ben yararlı bi şey olduğuna inanmıyorum en azından sıhhatli bi motora koymam zaten öyle çok yararlı bir şey olsa araba firmaları tavsiye edicek..hatta bunun üretimini de Türkiye ye bırakmazlar die düşünüorm
oktan artırıcı kullanan bir abim var bir miktarda olsa yakıt tüketiminin azaldığını
söyledi ancak ben kullanmaya korkuyorum bu tarz ürünleri .
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bu işin cevabı motor yenileme firmalarında gizli. en güzel cevabı onlar verecektir. ben sorduğumda bu ürünleri satanlar şuna koyduk teşekkür etti buna koyduk geldi teşekkür etti diyip duruyor (iyi koyuyorlar demek ki) ama servislere ve rektefiye yani motor yenileme firmalarına sorduğunuza adama koymuş gibi oluyor söyledikleri![]()
sağlıklı çalışan bir motora sesi azaltıcak veya az yaktırıcak diye koymak bence mantıksız. zaten motora koydugumuz yagların üzerinde katkı maddesi koymayınız yagın özelliğini bozar diye not düşmüşler özellikle. bunu bile bile koyanada söyleyecek birşeyimiz olmazyagdan max performans alınmak isteniyorsa misal 10 40 yerine tam sentetik 10 60 tarzı yaglar kullanmak bence daha faydalı olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)