User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: yerli sermaye BOR POWER

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bor Power kullandım kesinlikle sesi azaltıyor vede yakıt ekonomisi sağlıyor.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bor nanotech ın ozellıgı teflon ıcermemesı bu yuzden ılgımı cektı. bugun kendı mecmualarını bıraktılar. ogretıcı bırcok yazı var ıcerıgınde. suanda dunya capında buyumus durumdalar yag katkısı olarak.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöylede bi durum varmıs ıcerdekı kurumu falan temızlıyormus sonra filtrelerıde mahvediyormus ?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bor nanotech ın ozellıgı teflon ıcermemesı bu yuzden ılgımı cektı. bugun kendı mecmualarını bıraktılar. ogretıcı bırcok yazı var ıcerıgınde. suanda dunya capında buyumus durumdalar yag katkısı olarak.

miniks royal purpleı incele bi yağ özelliklerini mobil1le falan karşılaştır
    körler sağırlar

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şunu anlamıyorum %25 yakıt tasarrufu % 20güç artışı demenin ne manaya geldiğini bilmedenmi yazıyorlar direk verim artırıyorlar biraz daha uğraşsalar kendiliğinden enerji üretecek
    Yakıt katkısı ile %20
    IBS Tunik Işık abü Balgatta sağa sola astığı panolarda green filtrenin %18 yakıt tasarrufu yaptırdığını iddia ediyo... Ettimi sana %38 Aq az daha kassak haybürüd gibi yakacak

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kendi aracımda denedim.

Özellikle onların dediği gibi bakımla birlikte bu Bor Powerı eklemedim, 4000km yol yaptıktan sonra sadece kendi etkisini göreyim istedim. İlk ekledim zaten sonuçları görelim die oldukça kalabalıkta idik serviste, direkt sesi azaltmaya başladı 100km yapana dek bu azalma kademeli sürdü. Diğer bir etkisi ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım yakıt ortalamam 8 lt ler altına düşmüyordu. İstanbula gittim geldim Ortalama 6.3 lt ye düşmüştü. Birde çok uzun bir yokuş var işçieveri yokuşu diye izmirde orayı 3 le çıkıyordum genelde, sonrasında 4 le çıkmaya başladım.

Şuan o katkıyı ekleyeli 10.000km yi geçti hala araca bakım uygulamadım, 260.000km de aracım yağ eksiltmesi hiç yok. Yakıt ortalaması nispeten eskisi kadar kesinlikle değil ama arttı. Ses aynı az.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor silk kullandım berlingo 1.9 diesel de zaten kamyon gibi çalışıyor sesi keser diye umdum ama hiç bir faydası olmadı hararetten yana herhangi bir düşüş olmadı yakıt ekonomisi hiç olmadı kapağı söktük o yapışan maddeyi kazıyarak söktük bir yerde daha okumusutum yagın kalitesini düşürüyor diye ondan sonra hiç kullanmadım.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce 2004 1.8T Passata atmıştık bu Motor Silk katkısından ve katkıyı attıktan yaklaşık 7-8 ay sonra yağ süzgeci tıkandığından arabada yağ basıncı düşüyor ve 3 subap eğiliyor ve egzantrik sarıyor fln 2500tl bize giriyor yani anlıcağınız aracımızda 89bin KM'de ilk sahibinden sayılır bir araçtı benim amcaoğlunun arabası.Maslakta Volkswagenci Selahattin usta var ona götürdük çekici ile ve dediki bu arabaya bor katkısı attınmı dedi ve aklıma 7 ay önce attığım Motor Silk geldi evet dedim ve bana BOR katkılarının bu Volkswagenlerde yağ süzgecini tıkadığını söyledi birdaha dedi bu tarz katkı ürünlerini kullanma gereği yok dedi zaten istesende kullanmam dedim bu saatten sonra
    yurtdışında çok tutuluyormuş felan onu diyenler bence sallıyorlar galiba yurtdışında böyle ürünlere itimat etmezler diye düşünüyorum

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Castrolun mobilin mühendisleri Bor veya silk teki madde herneyse onu bulamıyomu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben katkı atılmış motorun açılmış halını gordum..resmen heryerını zıft kaplamıs gıbı boyle 0.2 0.3 cmlık kalın bır tabaka var heryerde

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu katkıların mucidi zaten bir türk profesör, 98 yılında amerikada bulmuştu %99'a kadar makinelerde sürtünmeyi azaltıyor diye. olay döktüğünüz katkının temas ettiği yüzeylerde kendisine jelatin gibi yeni bir yüzey yaratması ve sürtünmenin azalması. lakin şöylede bir olay var motorun bazı parçaları burdaki arkadaşlar daha iyi bilir birbirlerine belli bir mesafede durmalı ne çok açık nede çok dar, belki yaratılan yüzey bir milimetreyi bile bulmayacaktır ama motorun bazı parçalarının birbirlerine fazla yaklaşmaları motorda sıkıntılara sebebiyet verebilir. yağ yakma olayları genelde aşınan yüzeylerden ötürü yada biraç metal contadan ötürü olduğundan geçici çözümler sağlayabiliyor. ama ben bor katkılarını denemektense 10-60 mobil yağı tercih ederim.

hala üzerinde ar-ge çalışmaları devam eden bi ürün ve sanırım şu anki 2. yada 3. nesil yani iyice zararsız hale gelmesi için çalışınılıyor. ama şu anda aracıma koymam, koydurtmam...

kanas96
    Misafir
    Bu Bor bizim için güzel bir kaynak ama bunu işleyemememiz kötü yanı ithal ettiğimiz işlenmemiş boru işlenmiş hali ile zararına alıyoruz..

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu urunun hp olarakda katkısı oldugu ıdda edılıyordu.bir tane bmw de dyno olcumu felan yapmıslardı. gercek borsa eger katkısısa ben zararı olacagını dusunmuyorum.bor zaten ılerıdekı yakıt sıstemınden bırı olucak sonucta
    Scorpion TypeR

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yararlı bi şey olduğuna inanmıyorum en azından sıhhatli bi motora koymam zaten öyle çok yararlı bir şey olsa araba firmaları tavsiye edicek..hatta bunun üretimini de Türkiye ye bırakmazlar die düşünüorm

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben puntoda kullandım, ilk popüler oldugu dönemde.

Hicbir faydasını görmedik acıkcası.

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oktan artırıcı kullanan bir abim var bir miktarda olsa yakıt tüketiminin azaldığını

söyledi ancak ben kullanmaya korkuyorum bu tarz ürünleri .
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işin cevabı motor yenileme firmalarında gizli. en güzel cevabı onlar verecektir. ben sorduğumda bu ürünleri satanlar şuna koyduk teşekkür etti buna koyduk geldi teşekkür etti diyip duruyor (iyi koyuyorlar demek ki) ama servislere ve rektefiye yani motor yenileme firmalarına sorduğunuza adama koymuş gibi oluyor söyledikleri

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağlıklı çalışan bir motora sesi azaltıcak veya az yaktırıcak diye koymak bence mantıksız. zaten motora koydugumuz yagların üzerinde katkı maddesi koymayınız yagın özelliğini bozar diye not düşmüşler özellikle. bunu bile bile koyanada söyleyecek birşeyimiz olmaz yagdan max performans alınmak isteniyorsa misal 10 40 yerine tam sentetik 10 60 tarzı yaglar kullanmak bence daha faydalı olur.
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babamn parçacı arkdsı sayesınde kullanmaya basladık gayet ıyı bı urun

aracın sesı degısıor resmen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)