1.5 ay önce kardeşimin evine hırsız girdi, güpe gündüz ...
nasıl bir cesaretse, Allah kimsenin başına vermesin
Kolaymı kazanılıyor o paralar ?
1.5 ay önce kardeşimin evine hırsız girdi, güpe gündüz ...
nasıl bir cesaretse, Allah kimsenin başına vermesin
Kolaymı kazanılıyor o paralar ?
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
ya çalış çabala,al araba.. gelsin soysuz şerefsizler arabayı çalsın.. en ufak noktasına kadar soysun!!! deli oldum iyimi... Allah sana ve ailene sağlık sabır versin kardeş.. ne diyeyim. Allahından bulsun!!! ama Türk polisi bazen delirtiyor adamı! bomboş yere gelir kimlik sorarlar gerekli gereksiz bi ton işlem yaparlar cüzdanımız çalınır adamlar ilgilenmez bile.. vs vs vs vs.. neyse fena kuruldum şimdi!!!
Memlekette adam gibi polis sayısı cok az yazık gercekten yazık geçmiş olsun Allah daha iyilerini nasip eder inşallah
başıma gelmiş kadar üzüldüm inanın
söylenecek bir şey yok her şey ortada ama yazık gerçekten
bu şerefsizleri kimse yakalayamıyorda ne hikmetse!!!
Polis böle oldukça nie yakalansınki,bi tarafına taktığı yok polislerin,arkadaşda mağdur olduğu halde karakolda darp görmüş,hiç şaşırmadım bu muameleye..kendilerini öldürtüp ömür boyu ceza yatırır bu tip polisler adama.Çok geçmiş olsun kardeş Allah sabır versin
kardes gecmis olsun canın sagolsun. Allah belalarini versin yapanlarin.
saolun arkadaşlar.... polis olayına gelince miğdem bulanıyor yaşadıklarım aklıma geldikçe...bide kafamda hep soru işareti olcak bi olayda var ;
araç çalınmadan 1-2 ay önce alkolden ehliyetimi kaptırdım kaptırma faslında baya uğraştırdım tabi) aracı parka çektiler tabi ruhsat ve anahtarla beraber!! aradan 1 ay geçmeden ehliyetimi alan aynı polis arabayı tanıyor ve trafik ışıklarında yanıma geliyor ve ehliyetsizlikten tekrar işlem yapıyor ve tekrar aynı otoparka çekiliyor ve ne hikmetse aradan 2 hafta geçmeden aracım ruhsatta yazan adresin önünden çalınıyor.araçta 10 liralık benzin ya wardı ya yoktu fakat arabayı bulduğumda depo kapağında hiç zorlama yok bildiğin anahtarla açılmış o kapak ama işte kime ne anlatcaksın kimi kime şikayet etceksin çok doluyum ciğeri 5 para etmez okdar çok ki...
arkadaşım çok çok geçmiş olsun inanın çok üzüldüm
ya genelde bu işi yapanlar belli başlı kişiler hatta herkezin bir mıntıkası varmış benim bir arkadaşımın e 34 bmw si çalınmıştı bulunduğunda jantlarını kapılarını kaputunu ve koltuklarını almışlardı ve biraz uğraşınca (bazı kişileri devreye sokulunca) 3gün sonra çalınan parçalar eliyle konulmuş gibi bulundu
hatta başka bi arkadaşımın tiposundan jantları çalınmıştı ve bulmuşlardı
anahtar konusu çok şüpheli 10 liralık benzinle 106 nereye kadar giderama malasef kime neyi ispat edersinizki
isterseniz siz bana aracın nereden çalındığını ve plakasını pm atın bahsettiğim bmw si çalınan arkadaşıma bi rica edeyim belki bir yardımı olur![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)