walla süper denemeler oldu stp ba denemeleri müthişti, stp s2k denemeleride çok güzeldi
Printable View
walla süper denemeler oldu stp ba denemeleri müthişti, stp s2k denemeleride çok güzeldi
ben gittim keyifte oturdum mis gibi,oturcaz bişiler içcez dediniz sıka sıka giidp sıka sıka dönmüşsünüz
isyfuat kanka büyük satışçısın :)
ya arkadas baya iyi olmuş yaaa denemeler muhabet aman gene kapışma cıkmasında:) demeye kalmaz çıkar yarına:)
Kimseye Allah kaza bela vermesin İnşallah dombili sanada.
alakasız bir sorum olucak CML el değiştirdimi
valla ben ole deneyemedim ama sizi tanımaktan mutluyum o topluca biz gecerken otobüsün içinden komple insanların telefonları cıkarıp oakdar aracı cekmeleride gözümden gitmeyen baska bir görüntü
Eyvallah kardeşim geçenlerde bakırköyde gördüm baktım içinde başkası merak ettim
wayyy beee dc ye bak sen :D:D:D kapışma olmassa ağlarm :D:D
keşke gelseymişim yaaa tüh çok şey kaçırmışım :D Rx8 le seve seve denemek isterdim
Uykum kacti yaw stp ruyama gelme birdaha :D
ınce conta
dıbıne kadar port polısh ,
emme bogaz kelebegı ıslenmıs polıshlenmıs,
emme manıfoldu ıslenmıs polıshlenmıs,
kapagın yuzeyı zıncır uzun gelecek kadar taslanmıs...
60 boru 60 son
dc hdr
BA typer ıle yaklasık 30 kere denememızden sonra arabalarımızdan koku geldı artık enesın egzozu kacırmaya basladı... okadar sıcak arabayla basmak ıstemedım ama denemedı demesınler dıye bastım sonuc 3 te bastık yanyana 4 te ondeyım 5 te ondeyım 5 bıter 6 ya cekerız yanyanayız... okadar sıcak arabayla 76 boru ıle ustlerde bu kadar... pazartesı gecesı 63 borumla soguk arabamla denemek uzere saygılar...