pistonlu kollu 140 hplerde vtec vey türevi araç varsa gelem full standart olacak ama.
anadolu yakası olsaydı ben de gelirdim....
Güzel denemeler oldu fakat yol çok kötü 2 şeritli yolda 10 araba deneme yapmaya calışıyor. Her zaman ataşehir daha iyi
Bu arada kimseyle deneyemedim çok hevesli gittim Cupra ile deneriz diğe ama aracım sıkıntı çıkardı. Kendisini güvenli moda alıyor boostu kesiyor. Ya downpipelarda ki sensörlerden yapiyor yada hortum sıkıntısı var. Yarın anlaşılacak
Bu arada STP'yi baya üzdüler bugün:P
Güzel geceydi güzel özellikler başlar çok iyiydi ya 14-15 araba bütün şeritleri doldurup hep birlikte yapıştırırkenSonrasında ikili denemelde ayrı bi güzeldi. BA - STP denemeleri özellikle müthişti arka arkaya hiç durmadan paso 240-250 devirince gruptan koptuk ama olsun
)) BA ve STP ikiside mükemmel gidiyorlar nazar değmesin. En son çirkin olay olmasa daha da güzel olacaktı ama.....
cok uzuldum vallahı ayarı yenılenmıs BA ılede esıt sofor agırlıgı altında yanyana gıttık yıneama dun geceye gore 1 boy hızlanmıs BA typer Tolga abının elıne saglık
JOB ıle sofor agırlıgı esıtlemeden denedık mamı abı ıle yaklasık 40 klo agırdım sofor agırlıgı olarak,aracların dıbıne kadar deneyemedık 4 sonu bıttı deneme trafık yuzunden mamı abı 1 1.5 boy one cıkıyodu 4 sonuna kadar
BP s2000 hakanımla dıbını gorene kadar basamadık ama gecen seferkı gıbı oluyo bı degısıklık yok az onde kardesım
![]()
Trafik konusu can sıkıcıydı 4'ü bitirip 5 atıncaya kadar trafikten dolayı gaz kesmek zorunda kalıyorduk.Selçuğunda dediği gibi net denemeler olmadı sadece STP-BA ikilisi kınalıya kadar grup harici sıkığ dönmüşler o zaman 5 sonu 6'larda yürümüşler.En azından hep beraber toplanıp makara yaptık
Herkesin ayağına sağlık.
***** yer ve cuma trafiği ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)