YouTubeDR.ECU
yekta 2 aydır çıkalım diorm neden çıkmıosun sıcak o bozuk bu bozuk hani nerdesin yapma olm böle nasl tırsmadır yaaen son 2 boy yedin diemi ne
![]()
YouTubeDR.ECU
AALican:
haftaya deniozmu ?
yekta:
bakarız:d
bu nsl bi tırsmamsnde yapma bari haftaya bekliorm gülüm
![]()
Tolga Abinin aracı o yaptı etti ben sadece polishli olduğunu biliyordum.
Samsundan ucuz diye aldık valla
gizli değil kanka ben araçda ne var bilmiyorum başkalarından öğreniyorum
valla biz arkadaşları kınalı sapağında beklemedik beraber sıkarak gittik beraber sıakrak döndük.aklımda deneme yoktu beenim ahmet dedi ki deneyelim iyi dedim.
yolcuları eşitledik yedek lastiğim ve bagajda angel farlarımla beraber sıktık sonuç bu çıktı olay budur.
yakıt ile alakalı bir sıkıntımız oldu bitme noktasına mola verilen yerde benzinci olduğunu öğrendik geçti.ayrıca mahmutbeyde memurlar bekliyormuş diyede tel gelince bahçeşehirden çıkış yaptık.
denemeler 3. vitesde oldu mecburen benim 2 den 3 e girmeme olayından ötürü.CML ile denememizde kınalıya doğru giderken 1 boya yakın geçiyorken dönüşte onlar silivride beklerden biz kınalıdan döndüğümüz için aracımız sıcaktan ötürü CML ile dönüş olunda tekrar denedik 5. sonunda kafa çıkarıyorum kendisi isterse videosunu paylaşırım bu arada...
Güzel denemeler oldu muhabbete geldik günün süpriz tayı olduk JOB saymıyorum mami abi faktörü var![]()
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Keyifli akşamdı biz bi Tekirdağ havası alıp geri döndük ama olsun![]()
kumburgazamı gelceksınız
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
her yerde yazıcaz mı illa ya hdf de yorulmustu ısınmıstı selcuk ne kadar sıktıysa bizde o kadar sıktık neyin muhabbetini yapıosunuz hala anlamıyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)