kral tv de dinledim şimdi güzelmiş indiricem ve cd yapıp arabamda dinliycem efsanenin geri geldiğini anlasınlar![]()
sevindim, 15 sene önce ki havayı zor yakalarlar. hiç bırakmadan 2 senede bir buluşup albüm yapsalar dı şimdi yereri cok farklı olurdu...
birde freş B biye biri vardı o da baya bi sarmıştı maesef oda albüm yapmadı. güzel günlerdi beaaa
hocam ne yaptınız.. bu şarkı erci e nin ilk solo albumunde kı orjinal bin arabama.
ilk post ta da aynı sarkı var ama yenı duzenleme. asıl o sarkı bence batıktır.
bu klıbınde arabalar olan sarkı asıl dır. ve guzeldır. bende de erci e nin orjinal kaseti vardı hatırlarım 97 de cıktıgı zaman 5 liraya almıstım. kendi biriktirdigim parayla. 97 de 5 milyon....
arkadasta da cartelın kasetı vardı degısıyoduk.. cok guzeldı...
ERCİ E rulezzz.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Valla benim aklımda halen "cartel bir numara en büyük" sözleri var. Şuan dinlediğimde bunu hiç beğenmedim..
Vaaaay vaaay. Cartel sweatshirt'im hala duruyor. İlk çıktığı zamanları hatırlıyorum da... Offf Off 1990 ları özledim ben...
cartel bir dönem Peter Maffay ile de tek parçalık bi çalışmalarıda oldu onuda iliştirelim konuyahoş bi ercie var arada
http://www.youtube.com/watch?v=7QQBBtJfo60
erci-e nefret ile 2.şok da vardı bide
http://www.youtube.com/watch?v=3g-L1UZBC3M
erci-e daha aktif kaldı seneler boyunca![]()
cartel zamanıın efsanesiydi hala aklıma geldikçe dinlerim hala güzel
ondan sonra nefret aldı götürdü zaten uzun yıllar onlarda çok iyiydi
bütün sözleri hala aklımda.. unutmamışımo zamanlar iyi bilmiyordum almancayı saçmalıyordum almanca gelen yerlerde ehuhuah ne gunlerdi arkadaş
araba yoh kardişim yani araba yok
ha bak maffayla yapılan düet cidden kaliteli idi.. kaliteli bir rapti bu adamların ki be
bendede halen t-shirt u durur kasetide kesin biyerlerdedir rap e giriş aşamasıydı sanırım benim için daha sonra 2pac ı keşfetmiştim onlar sayesinde halen sevenerek dinlemekteyim yanlız bu manga ile olan son zımbırtıyı beyenemedim bir türlü :S
single geldi, açık konuşmak gerekirse KERİM in olmaması üzdü beni memati spec gibi adambide daha sağlam bi giriş beklerdim ama seviyorum bu adamları her türlü giderleri var dinlerim
YouTube - Cartel - Bir Oluruz (2011)
yessaa test the rest ile bitirmeleri super olmuş .. bu parça biraz yeniden merhaba tadında olmuş. ama albümün diğer parçaları nasıl mühim olan o.. müzik süper baslar sağlam sözler iyi ama nakarat keşke tarkan ı anımsatmasaydı..
zamanının adamları birleşip güzel albümler çıkartabilirler![]()
güzel olmuş şarkı tarkandan alıntıda yapmışlar.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)