süper ya
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Okumadım ve gülmedim diyen arkadaşlar, Yiğit Özgür'ün 3*5 karikatürünü bulsunlar ve oradaki karakterlerle eşleştirip tekrar okusunlar bence Yiğit Özgür ün karikatürlerini severim. buna gülmedim
Eline saglık abi
Tango-1 never dies.
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Sen sapık değilsin Soner Nasıl yaaaaaa Kavgada söylenmez bu Pınar Soner'in cevabını bekliyorum Kerem Abi n'aptın sen yaa
pnrkc Nickli Üyeden Alıntı sen de bizdensin soner Nası yani pınar sen kımsın bizi kımız ben kımım ne oluyoo aloo ) [QUOTE=SOMEONESPECIAL;1644185]Sen sapık değilsin Soner Eyvallah abi
http://img641.imageshack.us/img641/7...simzayenib.jpg
[QUOTE=SON TC;1644221]Nası yani pınar sen kımsın bizi kımız ben kımım ne oluyoo aloo ) SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Sen sapık değilsin Soner Eyvallah abi
Valla ben bi şey demedim... Pınar Soner' e sen bizdensin dedi
'deliler' i de bu abimi çiziyo?
https://www.instagram.com/_ahmetsaracoglu_/
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Valla ben bi şey demedim... Pınar Soner' e sen bizdensin dedi abi ayıp ediyorsun ama sonerle aramız ii bozmaz böyle şeyler
karikatür fena değil
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025 Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn. Powered By : Piston Garage Nazmi TOÇAK GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
puhahahaa çok güzel yhaa ba araba pınar abla bizdensin derken beğenmeme kısmını kastetti ama i*nelik dna mı zda olduğundan lafı aşka yere çekmeye çalışıyo kerem abi ehehehehe
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "
fastchild Nickli Üyeden Alıntı puhahahaa çok güzel yhaa ba araba pınar abla bizdensin derken beğenmeme kısmını kastetti ama i*nelik dna mı zda olduğundan lafı aşka yere çekmeye çalışıyo kerem abi ehehehehe Sen şimdi bana ibne demiş oldun ama
bu neydi laa
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Sen şimdi bana ibne demiş oldun ama estağfurullah abi o benim i*neliğim oha şimdide kendime demiş oldum neyse boşverelim abi konumuz ayfer ablaa
fastchild Nickli Üyeden Alıntı estağfurullah abi o benim i*neliğim oha şimdide kendime demiş oldum neyse boşverelim abi konumuz ayfer ablaa İyi kıvırdın Ayfer filan
süper
zuhahahahahahahahahahh bu adam cok fena ya
MuratT Nickli Üyeden Alıntı Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.
ben beğenmedim
Livestrong
Çok güldüm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları