ya şu r32 ile test suruşu yaptırsalar 200euro az para değil![]()
en kotu golf 1.4 tsi ile idare edicez :d
ya şu r32 ile test suruşu yaptırsalar 200euro az para değil![]()
en kotu golf 1.4 tsi ile idare edicez :d
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Beni adamdan saymıyo galiba bu vag gurubuScirocco'm ile gitmek için 5 kere form doldurdum hiç birinde cevap gelmedi
![]()
süper bi organizasyon diger markalara ornek olur inşallah
modelın önemı yokk dımı 88 gtı ıle gıtsekde![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
2007 de mi ne renault düzenlemişti megane rs ler için
valla girme imkanınız varsa muhakkak girin derim![]()
golf r32yi yanlız süremiyorsunuz yanınızda sürekli bir gözetmen oturuyor o sartlarda 6saatte verseler bnmemayrıca olurya hani bsey olursa sorumluluk sizin
Organizasyon güzel. VW çalışanları da iyi niyetli. Kendi aracınızla pistte kendiniz istediğiniz kadar zorlayabilirsiniz. Yalnız pist koşulları araclarınızı fazla zorluyor. Onun için bakımları tam olarak gidin. Araçlarınız kırılmasın. Çünkü pist öncesinde yapılan en gel aşma ve slalom etkinleri de zorlu. Çünkü bu parkurları defalarca geçiyorsunuz.
Pist'te çıktığınızda önünüzde öncü bir araç oluyor. Zaten tempoyu gerekli seviyede tutuyor. Pist yorucu ardı ardına virajlar belli zaman sonra yorgunluğa yol açabilir.
Golf R ise sesiyle, gidişiyle, dönüşüyle çok güzel bir araç. Bir bayi aracılığı ile giderseniz 100 Avro. Direk giderseniz 200 Avro. Golf R'ın tek dezavantajı bence DSG olması bununda zaten başarılı olan organizasyon ile alakası yok...
Bu arada R32 değil. Golf R. Golf R 2.0 Turbo. Türkiye için üretilenler 255'lik, Türkiye'ye ilk giren örnekler 270'lik.
Golf R32 ise 3.2 lt 250 beygirlik bir makinaya sahip en son üretimi Golf 5 kasasında...
Müthiş bi organizasyon kanımca .Keşke mk1i alsaydım , misafir olarak golfü kullabilirdik
![]()
Instagram: mutusgarage
yetişemeyecez yazık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)