User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Sağolsun Trafik Vakfı Aracımı çekerken zarar vermiş. Ne Yapmalıyım?

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakırkoyde arabamı cekıp hurdalık bıyere atmıslar gıttıgımde tampon kırılmak uzereydıtasın ustunde kalmıs
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hakkını ara lütfen bizler bişey omaz 5 sene surer fılan dıye bisey yapmıyoruz onlarda nasıl olsa koyun mıllet deyıp arabalara istedıklerını yapıyorlar bence yap biraz basları agrısın...

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sinir bozucu bir durum hem aracını ara al çıkart vs hemde bulduğunda hasarlı gör ve bu durum karşısında hakkını arayama..insan deli oluyor resmen.geçmiş olsun..

NerdenS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay bundan baya bi sene önce başıma gelmişti doğal olarak o.ç. oldukları için durumu kabul etmedi ve polis de ondan yana çıkmıştı, işin mahkemelik boyutu ise sulh hukuk makkemesine gidiceksin dava açıcaksın ve bilir kişi talep ediceksin bu olaylar sana ort. 300-500 TL gibi bir rakama mal olacak ben o yüzden uğraşmamıştım direk adamın suratına karşı kalayı basıp ertesi gün arabayı almıştım..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık günah ya ne lavklar var memlkette degmez ama alıagın karsılık yüksek olsa ugras derim yaptgın masraf 500 alıcagın para 1 lira demıs arkadslar degmez yanı g
    t yaptır kafanda rahat arabanda rahat olsun he bide park kurallarına dikkat etmek lazım

THUNDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazık günah ya ne lavklar var memlkette degmez ama alıagın karsılık yüksek olsa ugras derim yaptgın masraf 500 alıcagın para 1 lira demıs arkadslar degmez yanı g
    t yaptır kafanda rahat arabanda rahat olsun he bide park kurallarına dikkat etmek lazım
    Aynen öyle bende gittim yaptırdım zaten en azından o kötü görüntüyü düzeltebildikleri kadar düzelttiler. Bayramdan sonra komple boyaya sokucam. Ama artık korkuyorum boyacı, kaportacı bile boyatsanda bu memlekette 3 ay sonra gene aynı hale gelir. Böyle bin gitsin diyorlar. Millete para fazlamı geliyor yoksa havalarmı çok sıcak bir bezginlik varya sanayide hadi hayırlısı

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasak yere parkettiginiz icin birisi size carpsa bile hak talep edemezsiniz.

Bu da benzer bir durum, mahkemeler de kolay sonuclanmıyor bu ülkede heleki polisi ve vakfı sikayet ediyorsunuz 2 sene sürer o dava

Bence hic ugrasma o masraflarla ugrasacagına git boyat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)