izmirde hangi dershaneyi tavsiye edersiniz? bazıların kulaş aşinalığım var ama tanıdığım bildiğim hiç kimse gitmedi.
izmirde hangi dershaneyi tavsiye edersiniz? bazıların kulaş aşinalığım var ama tanıdığım bildiğim hiç kimse gitmedi.
2010 KPSS sorularının tamamını tutturup bir sürü evli çiftleri birinci çıkartan bir dersane var.Ona git![]()
bu kpss dir lys dir zırttır hepsi artık millet gözünde güvenirliğini yitirdi
öyle bir sistemimiz var ki yıllardır yama üstüne yama yapıla yapıla artık yama da kabul etmiyor
livin' on the edge
yedııklım bırak dıgerlerını yedııklım yada lıder bu işin ustaları
ben yedııklıme gıdıcem tekrar
www.honda-tech.com
yediiklimi hiç duymamıştım ama onuda bi inceleyelim.
zaten benim için değil devlet babanın çok fazla işi yok tekstil mühendisiyleiktisat mezunu kız arkadaşım için bakınıyoruz alan + genel kültür dersleri şeklinde.
yedııklım arkdsım karacanı gec lıder artı yedııklım trde adamalr sıralamada kazanan cokhocalar yrd doçent hep yazılcaksan yardımcı olurum
Murat eğitim açıköğretim kurslarına gidiyorum 2 yıldır. Çoğu hocayı tanırım ve karşı binamız kpss binası.
Açıköğretim de Türkiye de bir numara diyebilirim. Kpss de ilk tercih edilecek dersaneler arasında diyebilirim. Deneyimli hocalar ,akademisyenler ve profosörler de var kadrosunda. Genel olarak iyi ama erken kayıt yaptırıp iyi hocalardan tavsiye ederim. Sona kalınca stajer hocalara düşer biraz sıkıntı yaşabilirsiniz.
2011 için düşünüyorsunuz sanırım ,bölüm nedir?
FEM'e falan gitme arkadaşım...
Tamam FEM'ın iyi hoş kitapları çok güzel ama bu yılki KPSS sorularının çalınmasında FEM'in oldugu sözleniyor..Ekşisözlükte bile bu çalınma olaylarının sorumlusu olarak FEM ve Cemaat ismi geçiyor.
O nedenle bir daha FEM ve grubumu ? ASLA!
3 ay önce kız arkadasım için baya bi araştırma yapmıstım gökhanın dediği gibi yediiklim İzmir deki en iyi kpss dershanelerinde biri diyebilirm. biz ona yazıldık mesela![]()
Referamdumda evet de sorular mailine gelsin !!!!
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.