Mart'ı görelim diye çıktığımız yolda Eylül'ü göremedik. Türk Futbolu adına gerçekten çok olumsuz bir dönemdeyiz. Durumun toparlanması için kimsenin kılını kıpırdatmaması işin daha acı yönü aslında.
Mart'ı görelim diye çıktığımız yolda Eylül'ü göremedik. Türk Futbolu adına gerçekten çok olumsuz bir dönemdeyiz. Durumun toparlanması için kimsenin kılını kıpırdatmaması işin daha acı yönü aslında.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Elendiğimize falan üzülmüyorumda yunanlılara şu fırsatı verdiğimiz için üzülüyorum...
http://www.paokmania.gr/
senin takımı bırakacağın varmış kardeşim.kendin kararın tabi.
yapılan yanlışlar olabilir bunu her takım yapıyor.bjk 10 senedir yanlış transfer yaparak öğrendi ve adam gibi kadro kurdu.eğer taraftarsan sevdanın arkasında olursun değilsen zaten yenildik diye takımı bırakırsın hatta başka takım bile tutarsın karar senin ama dünyanın sonu değil hiçbişey.yarın bjkyi gsyi yendiğimizde bu konuşmanın böyle olmayacağınada adım gibi eminim.
Hep destek,tam destek ...
Trabzon..
Dünkü maç sonrası üzüntü ile burukluk arasında kaldım.. Elendikleri için üzüldüm, ama dimdik oldukları için helal olsun dedim.. Şu 80 li 90 lı yıllarda gazete manşetleri vardı.. "Yenildik ama ezilmedik".. İşte öyle idi Trabzon dün gece.. Her geçen gün daha iyiye gidiyorsun.. Afferin.. Aynen devam Trabzon..
Fenerbahçe..
Fenerbahçeden -ne yalan söyleyeyim- hiç haz etmem.. Ancak yunan takımı ile oynadıkları için "umarım ezerek yenerler bu yunanları" diye çok umutlu idim, olmadı.
Geçen yılki fenerbahçe ile bu yılki fenerbahçe arasında yerle gök arasındaki fark kadar fark var. Ligde tutunabileceğini sanmıyorum açıkçası..
Bu oyunu ile ismi sayesinde (Rakiplerinin fenerbahçe ile oynuyoruz stress i ile) ilk 5 e girip avrupa biletini umarım alabilirler.
Galatasaray..
Aslında kendi kendini yaktı. Elindeki oyuncuları tek tek sattı, e sonuç da bu oldu. Rijkaard ın elinde sihirli değnek yok ki Hakan Balta kıvamında oynayan futbolcularını messi gibi oynatsın.. Kesinlikle aynı çapta olmayan bir takıma yenildi aslanlar da.. Yazık ettiler..
Tabiiki Beşiktaşım..
Beklenen oldu ve gruplara kaldık. Q7 nin gölü, Guti nin oyunu bunlar sevindirici ve heyecan verici.. Bu yıl trend BEŞİKTAŞ
Gruplar ise 3-4 saat sonra belli olacak ve akabinde oynanacak maçlardan sonra da (Sakatlıklar olmazsa) gruplardan çıkacağımızı düşünüyorum. Bütün iş ondan sonra başlayacak aslında.. CL den gelen takımlar, diğer gruplardaki 1nci ve 2nci olmuş takımlar, eleme usulü maçlara başlayacak.
Asıl avrupa maçları ondan sonra işte.. Hayırlısı herşeyin.. UEFA Kupası bizim falan demiyorum tabiiki.. Ama güzel maçlar çıkaracağına ve elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim..
Not: Bu gün ya da hafta sonu yeni bir transfer daha yapacağı duyumları çok kuvvetlendi.. Forvet eksiğimiz oldukça hissedilir durumda çünkü. Son dakika bombası olursa şaşırmayacağım
Herkese keyifli cumalar..
Memleket sevdası değil bu aslında.. Yıllardır süren PAOK ve BJK arasındaki ilişkiyi araştırmanızı tavsiye ediyorum.
Ayrıca bu sarfettiğiniz cümle o kadar manidardır ki... Etme bulma dünyası işte..
UEFA Europa League | Galatasaray-Panathinakos
Tarih : 3 Aralık 2009 Perşembe
Yer Ali Sami Yen Stadı
İşte o maç için, antuda yapılan yorumlardan bazıları
başarılar panathinaikos
Fransız - Yunan karşılaşması birbirlerini yesinler .
iki takimdan da nefret ediyorum‚ berabere bitsin
Forza Pao....Sonuna kadar...Kanımın son damlasına kadar PAO...
Fransa ve Yunanistan ülkelerini ilgilendiren bir maç. Dostluk kazanır berabere biter.
panayı desteklemekle yunan olmayı bir tutan insanlar var.
vay anasını
Şu zihniyeti bir türlü anlamıyorum sanki karşıda Yunan milli takımı var bu durumda da Gs Türk milli takımı gibi oluyor Gs tüm Türkiye´yi mi temsil ediyor ki destekleyeceğim?
Pana´ya Fransız Rakibi Karşısında Başarılar Dilerim
Pana´ya oynayın derim arkadaşlar.. Hem daha gönül rahatlığıyla Pana´yı desteklersiniz hemde cebiniz dolar
Hiçbir sonuç beni üzmez ama Fransızlar kazanır gibime geliyor
Bazı cümleleri söylerken önce dönüp bi kendisine bakması lazım insanın![]()
çok zaman üstüne öyle bi yağmur gördüm, rizede her daim vardırda Trabzonda şaşırtıcıydı. maçtan sonra gece dahada çok arttı. ingilizler alışık zaten her daim yağışlı.
bu arada Trabzonsporun elenmesine bende üzülmedim, bi arkadaş söylemiş aynen lige asılsınlar. şampiyonluk istiyoruz, şurda büyük ihtimalle son senem, şampiyonluk görmeden dönmek istemiyorum![]()
ya her taraftar için takımı ayrıdır ama arkadaşlar bu şehri yaşamanız lazım, bu şehir Trabzonsporla yaşıyo yaa, burda yaşanacak şampiyonluk sevincinin hiçbi yerde yaşanabilceiğini düşünmüyorum![]()
bunlarada taraftar demiyoruz ki![]()
ben normalde FB liyim.. ama iş avrupaya geldimi TC'nin prestiji namı söz konusu oluyor.. GS de BJK de TS de TC'yi temsil ediyor,yani HEPİMİZİ
şimdi burda tek suçlu bjk'liler değil. özeleştiri yapalım.. bunun benzerini zamanında fb lisi de gs lisi de ts lisi de herkes yaptı.. eskiden bu tarz taraftarlık yoktu.. kardeşçe yan yana millet maçını izlerdi.. her alanda bozulduğumuz gibi taraftarlıkta da bozulmalar oluştu haliyle.. bize yakışmıyor.. ne acı..
besıktasa helal olsun dıgerlerı hala ruyadalar
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Quantum , Bende fenerbahçeyi sevmem.
Antu denilen sitede Fatih Terim başında diye Milli Takım'ım değil Başarılar bilmem ney diye başlık açanları da gördüm.
Ama Paok taraftarının sitesine girince keşke gidip bizler de gırtlak patlatsaydık Türkiye diye yenselerdi , yenebilselerdi de bu elin Yunanına bu fırsatı vermeseydik.
sitelerine şidi girdim bunları hacklemek şart adamların yaptıgı şeye bak küfür ettirdiler sabah sabah..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var...
Bunlar PAOK taraftarı. Beşiktaş değil... Çarşı hiç değil
Kimse Beşiktaş taraftarına b.k atmasın !.. Araştırıp öyle koyun foruma
Üstteki fotoğrafa bakarsanız hepsinin suratlarından meymenetsiz oldukları belli.
Alttaki fotoğrafa bakarsanız da Türk Bayrağının şekilsizliğini görürsünüz.
Hiç bir Türk Hiç bir Beşiktaşlı öyle bayrak koymaz... Ş harfini orak gibi yapmaz.
Selamlar
Herkesi genellemiyorum ama fenerbahçe taraftarlarının büyük çoğunluğu antu ya üye..
SONE-R demiş ya.. Eskiden böyle değildi, avrupada hepimiz tek yürektik vs diye.
Fenerbahçeli arkadaşlardan rica sakın saldırmayın sadece bu konudaki düşüncelerimi yazıyorum. Bu olay Kısmen Ali Şen, daha sonra da Aziz Yıldırım sonrası oldu. Herkes in o kadar çok damarına bastı ki diğer kulüpler de diğer kulüp taraftarları da fenerbahçe yi sevmez oldu. Avrupa maçları öncesi GS rakibini destekleyen ilk pankartları FB tribunleri astı. Hangi takım olduğunu vs hatırlamıyorum ama çok şaşırmıştım nasıl olur yahu demiştim hatta..
Dolayısıyla beşiktaş ın 8-0 lık CL yenilgisi sonrası neredeyse davul zurna çaldıracak fenerbahçeli arkadaşlarımın bu günkü üzüntülerine kısmen katılıyorum. O da yunan takımı ile oynadıkları için.. Fransa, İspanya hatta Mozambik Cumhuriyeti 1nci futbol ligi şampiyonuna yenilseler üzülmezdim. Dedim ya.. Üzülmemin, galip gelmelerini istememin tek sebebidir rakip takımın yunan olması..
Ayrıca.. O resmi yapanlar Beşiktaşlılar değil. Bizzat PAOK un kendi seyircisi. İstanbulda kurulmuş bir takım PAOK ve beşiktaşa karşı sempati beslemiş bir takımdır.
Çarşının PAOK ile birlikte tribünlere gireceğini düşünmüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)