Valla kadro güzel quaresma iyi yetenekli futbolcu,guti yaşının ve geçmişteki takımının verdigi tecrübeyi takıma yansıtıyor,ama bence saglam bi golcü forvete ihtiyaç var..ben boboyu begenirim ama boboyla olacak işler degil çok hantal bence
Valla kadro güzel quaresma iyi yetenekli futbolcu,guti yaşının ve geçmişteki takımının verdigi tecrübeyi takıma yansıtıyor,ama bence saglam bi golcü forvete ihtiyaç var..ben boboyu begenirim ama boboyla olacak işler degil çok hantal bence
kartalıma başarılar bu tempo ile gidersek kesin çıkarız inşaallah..
zor grup km ne derse desin beşiktaşın işi zor defans bu kdr açık werioken
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Bjk gruptan lider çıkarsa kimse şaşırmasın.İstanbul da takılmazsa gerisi gelir zaten
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Porto ile BJK el ele çıkarlar bu gruptan.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
q7 portoya da zamanında bize oynadığı gibi oynar inşallahBeşiktaşıma başarılar hep destek tam destek
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
kötü futbol ve tüpcü protestosu yüzünden BJk forması almamakta ve maçlara gitmeme kararı almıstım 2006dan beri şampiyon olurken bile güzel bir futbol yoktu rakipler kötüydü ama bu sene affettrdi kendini kartalım bana seyir zevkim tekrar geldi diken üstünde seyretmiyorum maçları.. bütün uefa maçlarına gittim burdaki bide işlevsel bir fw alınırsa bjk store'a kosarımgruptan ümitliyim inşallah yine kıskananlar 2004teki gbi çomak sokmaz inşallah. aslında sokarlarsada ergec ilahi adalet stadlarında ağlatır onalrı
10puan beşiktasımızı bu gruptan cıkartır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)