laf üzerine değilki ben gıdıcektım sadece gıtmeden once gostermek konusunda emın olmak ıcın sormustum...lafla olmaz tabikide..
ben 2 aracımıda istenilen yere götürdüm gösterdim öyle sattım vallahi..hatta söyle söylim adamın teki gece yarısı aradı abi sabah geliyoruz diye gösterebilirmiyiz diye ilandada yazıyordu gel dedim sıkıntı yok...sabah geldı baktım duzgun adam besıktas'taydık..adam abı bostancı'ya gıdebılırmıyız dedı verdı kaporasını gıttık baktırdık..verdım orda aracı..daha oncekınıde besıktas'tan haramıdere'ye goturmustum..orda onuda verdım
aman neyse göki ben aracı kotulemedım alan alsın almayan almasın ben sırf bu polımler yuzunden 0 arac alıyorum...vallahi alanada satanada hayırlı olsun artık
bu arada sordum gıtmeden gosterebılırmıyız dıye oda hayır dıyınce gıtmedım abı nedır yanı...sankı araba taklalı dedımgıttım baktım dedım
![]()
valla ben istanbul trafiğini başının tüyü kadar biliyorum diyecemde oda yok.. Arabanın sahibi gibi gelip burda sabah beridir ahkam kesiyosun yok bozarım yok söverim kimsinn sen?? yok arbaa böyle yok araba şöyle bırakta herkez adam akıllı fikrini beyan etsin herkezin lafını sözünü kesme zorbalıkla bi yere varamassın Laflarına dikkat et terbiyeni koru.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
ben arabayı kotulemedım benıde ılgılendırmıyor...ben sadece terslendıgımı yazdım oda yanlıs anlasılmıs...onuda net bı sekılde acıkladım...yanlıs anlasılcak bırsey yok benım lafım yazdıklarım bellı...dahada bos yere sen duzgunmusun falan dersenız sahsı algılıcam meseleyı kımsenın kalbını kırmak ısteıyorum ama yeter yanı
banane elalemın tayyarından...adam tersledi telefonda onu yazdık
arabanın sahibiyim nerden biliyosun ? fikir beyan edebilmek için bilmek gerekir sende dahil olmak üzere yazanlar hiç birşey bilmiyorsunuz. o yüzden istediğim gibi konusurum. konusmaması gereken birisi varsa oda sensin..
Sana denmemesini istediğim bişeyi başkasına demiceksin o zaman..
Başkasının arabasıyla rolik yapmakla başkasının arabası adına konuşmak arasında bi fark yok ikiside benim gözümde başkasının vuvuzelasıyla maça gitmek gibi bişeydir.
şahsi düşüncem aracımı satmak istiyosam gece 3 te arasalar gider her yerde gösteririm yeterki paradan bahsetsinler
göki sakin ol kanka darlanma sen pek alıp satmadığından içinde dielsin ne muabbetler var bu işte![]()
Team PAŞAOĞLU
konu cacık olmus ya beyler aracı alcak adam gidip bakar siz neyın kavgasını yada neyın tartısmasını yapıyosunuzkı adam sormus sadece varmı bilgisi olan diye bırakın tartısmayı alıcı olan madem radr radr alır şeref ustayı götürür ..
Kız oğlan kız typer isteyen benim aracımla ilgilenebilir.Denemesi göstermesi sorgulatması herşeyi bedava. Temiz typer istiyorum kazasız istiyorum diyosunuz hadi icraata geçin...Ben satıyorum aracımı...
US Performance
o kadar para 2. el araca vercegınıze 0 lara yonelınhem polemıklerdende kurtulursunuz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)