kendi yollarımızdada görmek isteriz![]()
kendi yollarımızdada görmek isteriz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
üretilir yeterli reklam yapılırsa güzel yerlere gelir
İşte bizi bu mantık batırdı,almak varken niye üretelimki ? Herkes böyle diye diye bu ülke bu kadar borçlandı ve bu hale geldi,zaten holdinglerin işine gelmez türkiyenin kendi otomobilini çıkarması yoksa onlar batar halk kendi aracını alır,bu yüzden zamanında ''anadol'a at eşek yiyordu dediler,adılazım değil sadece 1-2 başbakan yapmadı bunu,almak yerine üretelim dediler,fabrikalar açtılar ama yine kapattı bu devlet o fabrikaları![]()
EDİT: Bu arada face'de ''suçlusun başbakanım'' diye bi metin var,yazıyoki ''Suçlusun başbakanım piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun'' 1925'de erdoğan hükümetin başındamıydı,o mu kurdu uçak fabrikasını ? WTF ? diyorum sadece![]()
Üretmeyi bu ülkeye Atatürk öğretti...
Yan gelip yatmayı üretmemeyi satıp harcamayı kim öğretti bilmirem![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Tarımla uğraştığım için aracı inceleme fırsatım oldu bi tarım fuarında arazi kabiliyeti çok yüksek olduğu tartışılmaz motor yanlış hatırlamıyorsam iveco olması lazım çok heveslendim böyle bi araç her işte kullanılır diye fakat fiyatını sorunca öyle bi fiyat söylediler ki Mercedes unimog alınır o fiyata dedim![]()
inşallah tutar
mutlu olurum TR markalı araç görmekten
Yerli olarak üretilen birçok traktör firması varken, bence bi kamyonet vs. bi araç yapmak çokta zor olmamalı. Şimdiye kadar olmadığına utanalım.
peki bu aracın yaklaşık değeri ne kadardır?? sizce![]()
ohh ne güzeleskisehir'de dolaştığına bizzat şahit oldum 2-3 kez.ayrıca eskisehir'de üretilmeside benim için ayrı bir kıvanç
İnşallah sonu gelen ve tutulan bir proje olur.Videoda filan gayet güzel araç.Ayrıca tasarımı da iyi.
turkıyede kendı otomobılımızı yapabılırmıyız evet yaparız bu arac turkar yazıo turkkar dıe bı fırma daha var sanırım aynı fırma deıl .
ordumuzun akreplerını otokar uretıyor guzel bır argelerı var .
gercekten cok sasırttı benı ıns tutar basarılı bı calısma cunku
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
inşallah diğer projelere benzemez sonu da devlete ekonomiye piyasaya yeni bir soluk gelir...
Bir yerden başlamak lazım nede olsa! bu gün kamyonet yarin binek.
Hindistan'ın bile tata sı varsa bizim neden yok ? bu kadar mühendisimiz zenginimiz varken ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)