Benim yakın arkadaşım orada yapıyor.Acemi olarak gitti usta olarakta orada kaldı.Rahat olduğu görüyülüyor fotoğraflarındanda hayırlı olsun![]()
Benim yakın arkadaşım orada yapıyor.Acemi olarak gitti usta olarakta orada kaldı.Rahat olduğu görüyülüyor fotoğraflarındanda hayırlı olsun![]()
Vorsprung Durch Technik
Bende Karabükte yaptın. Kötü yönleride var iyi yönleride var. Benim zamanımda Demirçelik iyi çalışıyordu, hep toz bulutu ile yaşamaya alışıyorsun. Yağışın çok olduğu bir bölge. Ne kadar zorluklarından bahsetsekte Jandarma sonuçta. Ben Bilgisayar Teknisyeniyim ama Şöförlüğümü gösterdim. Sonrası Zonguldakta geçti 15 ay. Hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin YÜCE RABBİM. Şimdiden hayırlı teskereler.
arkadaslar benimde 125.jandarma er eğitim alayı safranbolu karabük çıktı 25.05.2011 de teslim olucam varsa 91\2 giden görüşelim ben devre kaybı gidiyorum ama![]()
masallah bızım memlekete dusen cok guzel yerdır arkadaslar sıkıntı olmaz eger yardım ısteyen olursa mesaj atabılır pederler orda oturuyo elımızden gelenı yaparız![]()
Bende zonguldak devrek te yaptım acemiliği ordanda karabük il jandarma alay kom.
yani arkadaşın düştüğü er eğitim alayının tam karşısında arada 4mlik bi cadde geçiyodu sadece
ben şöfer olduğum için 1 ay yaptım acemiliği ordanda karabük il fandarmaya geçince karşıdaki eğitim alayından çıkan dewrelere TORUNNNNNN diye bağırırdık selam werirlewrdi![]()
PSN:dohcvtec99
bende orada yaptım 6-7 sene oldu...güzeldir dağlara taşlara cok cıkarsınız..meslekçi olarak seçilip gitmiştim..diğer arkadaslar 11 kişil timler halinde doguya gönderıyordu...sabhları ayaz olur öglenleri güneş yakar...hayırlı teskereler şimdiden..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)