User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Hangi LCD TV ?

maverick2305 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım. çakma dream box alacaksın buyuk ihtimalle. 150 liraya d-500 alırsın. işte onun için full-hd ye gerek yok onu anlatmaya çalışıyorum.
    dm 500 kullanıyorum şuanda dm 800hd ile kullanıcam tvyi ilerde kısmet olursa o zaman tam olarak hd görüntüsü alabilicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LCD tv alırken dikkat etmeniz gerken en onemli sey full hd olması değil. kac HZ ve kac konstrat oldugudur.

ben sahsen bugun lcd tv alacak olsam en az 100 Hz ve 80.000=1 ve ustunde kontrasta sahip tv lere bakarım. hani kampanyalar varsa 1499 tl 106 ekran full hd vs o televizyonların cogu aslında cop yani bu benim dusuncem...

tavsiyelerim arasında

en basta philips var

http://www.hepsiburada.com/Liste/phi...egoryId=155051

samsung 100 hz

http://www.hepsiburada.com/Liste/sam...egoryId=155051

LG 100 hz

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-...egoryId=155051

sony 100 hz

http://www.hepsiburada.com/Liste/son...egoryId=155051

toshiba 100 hz

http://www.hepsiburada.com/Liste/tos...egoryId=155051

vestel 100 hz

http://www.hepsiburada.com/Liste/ves...egoryId=155051

TV lerin hepsi 32' 82 ekran fikir olsun...
    faydalı bilgilerin için çok teşekkürler verdiğin lcd leri inceledim fiyatları bütçemi aşsada en azından mantığını algıladım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maverick2305 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faydalı bilgilerin için çok teşekkürler verdiğin lcd leri inceledim fiyatları bütçemi aşsada en azından mantığını algıladım.

1 kere alırsın omur boyu kaliteli goruntuyle izlersin biraz daha kas bence 200 300 cok para değil

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dm 500 kullanıyorum şuanda dm 800hd ile kullanıcam tvyi ilerde kısmet olursa o zaman tam olarak hd görüntüsü alabilicem
    Full hd yayın yapan bir kanal TR sınırlarını geçtim dünya sınırıları içerisinde dahi deneme aşamasında..
    Digiturk plus veya muadiller HD dir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 kere alırsın omur boyu kaliteli goruntuyle izlersin biraz daha kas bence 200 300 cok para değil
    verdiğin birinci seçenek istanbul bilişimde 1295 tl.hepsi burada fiyatı 1529 tl. istanbul bilişimn fiyatları diğer sitelere göre çok daha uygun gibi görünüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğin birinci seçenek istanbul bilişimde 1295 tl.hepsi burada fiyatı 1529 tl. istanbul bilişimn fiyatları diğer sitelere göre çok daha uygun gibi görünüyor.
    onun sebebi istanbul bilisimin spot olması garanti kapsamı sadece istanbul bilisimin anlasmalı oldugu servislerde gecerli h.buradada tum turkiye capındaki servislerde garanti gecerli...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kaliteli bir lcd almak istiyorum dersen Löw derim ama bütçem biraz sıkıntılı dersen samsungdan şaşma fiyat araştırmasını yap ama en mantıklısı yine istanbul bilişimde özellik olarakda tek tafsiye edeceğim şey 100 hz den aşagı olmaması.
    İstanbul bilişimin fiyatları güzel ama kendi garantisini verdiği için uzak durmuştum.

Almadan önce bayağı biir araştırdım , nette hep olumsuz yorumlar vardı.

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuanki fiyatları tam olarak bilmiyorum ama LG kullanıyoum memnuum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dm 500 için zaten gerek yok da dm 800 alınca da gerek yok full hd yayın yok hoca verilen yayınlar hd .. yani 1080p değil 720p

bu arada sen maç falan izleyip genelde uydu takılacaksan niye lcd bakıyorsun ki ? senin için en güzel seçenek plazma tv.

lcd daha çok dvd playerdan ps3 den vay efendim usb girişten girip harici diskinden bahsettiğimiz gibi 720p veya bulursan 40gb civarında olabilecek 1080p lik filmleri izlerken gerekli olacaktır. onun dışında senin dediğin karasal yayınları izleyeceksen plazma alman daha mantıklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dm 500 için zaten gerek yok da dm 800 alınca da gerek yok full hd yayın yok hoca verilen yayınlar hd .. yani 1080p değil 720p

bu arada sen maç falan izleyip genelde uydu takılacaksan niye lcd bakıyorsun ki ? senin için en güzel seçenek plazma tv.

lcd daha çok dvd playerdan ps3 den vay efendim usb girişten girip harici diskinden bahsettiğimiz gibi 720p veya bulursan 40gb civarında olabilecek 1080p lik filmleri izlerken gerekli olacaktır. onun dışında senin dediğin karasal yayınları izleyeceksen plazma alman daha mantıklı.
    iyide lcd ile plazma tv fiyatları zaten aşağı yukarı aynı ve gelecektede full hd (1080p) yayınlar elbet yaygınklaşacağını hesaba katarsak lcd tv almak daha mantıklı değil mi ? ayrıca aralarındaki farkı anlıyamadım ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide lcd ile plazma tv fiyatları zaten aşağı yukarı aynı ve gelecektede full hd (1080p) yayınlar elbet yaygınklaşacağını hesaba katarsak lcd tv almak daha mantıklı değil mi ? ayrıca aralarındaki farkı anlıyamadım ben.
    karasal yayınlarda plazma tv nin görüntüsü daha iyidir o yüzden plazma.

geleceğe dönersek (back to the future) gelecekte bu tv ler olmayacak. reald-3d görüntüsünü alabileceğin görüntüler olacak ve tv ler lcd falan değil gercek led tv olacak. şimdiki led tv ler led tv değil bu arada.

ve gelecek derken yakın gelecek yani 2-3 yıldan falan bile bahsediyorsan yine yukarıda yazdıklarım geçerli. 1080p lik veriyi aktarmak hele ki türkiye şartlarında pek de kolay iş değil şuan için. ne altyapı ne üst yapı ne orta yapı müsait değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

geleceğe dönersek (back to the future) gelecekte bu tv ler olmayacak. reald-3d görüntüsünü alabileceğin görüntüler olacak ve tv ler lcd falan değil gercek led tv olacak. şimdiki led tv ler led tv değil bu arada.

ve gelecek derken yakın gelecek yani 2-3 yıldan falan bile bahsediyorsan yine yukarıda yazdıklarım geçerli. 1080p lik veriyi aktarmak hele ki türkiye şartlarında pek de kolay iş değil şuan için. ne altyapı ne üst yapı ne orta yapı müsait değil.
    gelecekte de simdide 3d olayı yalan olur ne yani evimizde tv izlerken gozluk mu takıcaz yok artık

yada ne bilim arkadasları davet ettik 7-8 kisi film izlicez herkese gozluk mu alıcam ben tanesi 200 tl imis bide o teknoloji turkiyede tutmaz... tutsada ustunden cok zaman gecer.

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelecekte de simdide 3d olayı yalan olur ne yani evimizde tv izlerken gozluk mu takıcaz yok artık

yada ne bilim arkadasları davet ettik 7-8 kisi film izlicez herkese gozluk mu alıcam ben tanesi 200 tl imis bide o teknoloji turkiyede tutmaz... tutsada ustunden cok zaman gecer.
    Doğru ya

Yada ekranın önünde herhangi bir araçla 3D 'yi sunsalar daha güzel olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dreambox la kullanıcam desem sana bişeyler anlatır mı acaba
    dreambox hd bile alsan görüntü kötü olur. atlanta'da da aynı çünkü bunlar hep çakma geliyor şu an için vu duo alırsan orjinal alırsın o da çakması çıkana kadar.
    samsung ve lg aynı üretim zaten birbirine rakip olmamak için biri 40" biri 42" üretiyor vs.
    philips alırsan sürekli ps3 oyna ya da 1080p film izle yoksa normal yayınlara güzel görüntü vermiyor. samsung ve lg'nin işlemcileri şu an en iyisi ayrıca led alayım dersem toshiba iyi ama onunda görüntü çok çirkin

Evde philips 32" lcd , samsung 42" plazma ve samsung 47" led kullanıyorum. kesinlikle yeni teknoloji çok çok farklı oluyor yeni teknoloji ve iyi işlemcili aldıktan sonra memnun kalırsın

3d alınca 2 gözlük hediye geliyor (en azından bende öyleydi) ve güzel bi ses sistemi ile kesinlikle sinemadaki hissi alıyorsun.

digiturk'te yeni filmler haricinde full hd görüntü olmuyor. d-smartta hd yayınlar cırt.

Tavsiyem led çıkana kadar sürekli plazmadan yana oluyordu ama led tüm fikirlerimi altüst etti .....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

izliyceğimiz kanalların yayınları uydudan gelmiyor mu nasıl karasal oluyor
    şaka bi yana bu işler çok karmaşıkmış arkadaş teknolijiye ayak uydurulmuyor ki hangi modeli alsan aklın bi başkasında kalıcak.daha fazla kafayı karıştırmadan kafamdaki modeli alıyım ben yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/ph...vis,17480.html bu modelde karar kıldım gibi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)