Banada çok karaktersiz geldi ve fiyatta çok bence...
80.000 tl ye 2.el 2008 model audi tt satıyolar arkadaşlar...
ben cadde de gördüm bu hafta sonu değişiklik iidir hep aynı kalıp içinde arabalardan sıkıldım açıkçası...ağzı burnu farklı olsun artık..bende beğendim,begenmeyende olabilir...
zewkler ve renkler tartışılmaz bir çok arkadaşım mercedesin son modellerine biterken ben doğuştan hastalıkmıdır nedir mercedesin hiç bir arabasını sevemedim.Tamamen zewk ve renk ilişkisi..Bende bunu alıcagıma eski olsun corvette e bınerım daha iyi benlik değil 0 araba işi sanırım bu m3 bile çok sessiz sarsıntısız rahatsız oluyorum![]()
YEARLING - 1.6 THP 156 bg - 6 ileri man. 69.700 TL
Geçenlerde bi dizide görümştüm gerçekten çok hoş duruyordu. Hatta bu arabaydı galiba. Yanlış hatırlamıyorsam plaka'da buydu.
Bence bu fiyat aralığında spor araç olarak alınabiliecek araçlar arasında yer alacaktır.
Sedefli Beyaz olmak şartıyla =)
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Başarılı bir otomobil oldu bu.
Hep TT'yle kıyaslanıyor tipinden dolayı olsa gerek ama bence daha çok Scirocco muadili bir araç bu.
TT'nin de 2 lt 200bg motorlusu var.. Quattro olmayanları fena gitmiyor. Ama en boşu RCZ'in 1,5 misli fiyata sahip. Ha bir de arabayı alıyorsun 3 gün sonra konsolu çıtlamaya pıtlamaya başlıyor.
RCZ te buna karşın 'gırtlak' bir araç. Her bir donanım var araçta.. Tek paket.. Rakamsal olarak yüksek ama rakamın verdiğine göre düşük bir fiyat. Bu araç pahalı bulana hitap eden bir araç değil bence.
Beyazı çok daha güzel duruyor...![]()
207 rc kullanıcısı olarak araç beni mutlu etmedi açıkçası bizzat ınceledim test sürüşü yapmadım işçilik vasat üstü denebilir detaylar kötü müzik sistemi bile 207 deki ile aynı sistem tavan kısmı arkaya uzanan kısım albenısı olan tek bolum bence bu rakama almayacağım bir araba lansmana bundan sonraki aracım olurmu düşüncesiyle gitmişdim malesef su an almam bu aracı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
fatih altaylı yı zaten oldum olası sevmem , zevkine de güvenmem .
rcz yi de düşününce , yapmayın arkadaşlar , bu dünya şu arabadan 100 kat daha "güzel" araçlar gördü .
belki ben 90 lara takılıp kaldım ama , bu nedir böyle.. resmen böcek.
fiyatı da cabası . 78.000 tl imiş .. peh
Altaylı Dalkavukluk yapmış bence biraz...reklamında bukadarı olur yani
Altaylı kim bilir kaç paraya kiraladı kendini bu reklam için
Herkes anladığı işi yapsın bence![]()
İyide Fatih Altaylı senelerden beri sürekli araç test eder daha yeni olan bişey değilki bu ??
okurumda sürekli extradan hiç bir araca övgü falan etmez kendisi otomobilleri çok sever
çok lux araçalarıda test eder yazar
kullanıcı gözünden yazmış siz test ettiğiniz aracı anlatmıyormusunuz ?
yok para almış
yok reklamdan ibaret falan
Maserati de para vermiş Altaylı ya keza Lamborghini de..
yok artık abartmayın![]()
markası peugeot değilde honda olsaydı bu tasarımlı bir araç çok beğenilicekti fiyatıda yadırganmıcaktı
benim görüşüm bu
aynen zamanında ise ferrari ile gidip geldigi soylenen bi adamın pejodan para aldıda bunu yazdı denmesi cok komik
kaldı ki su an zaten haberturk'un basında pejodan alacağı parayamı ihtiyacı olacak, ben senelerdir okuyorum otomobil testlerini begenmedigini begenmedim diye yazar zaten
bende eski pejocuyum pejo almayı düşünümüorum bnm için bitti gibi bişi,tabi pejo bitti die hondacı olduğumuda sanmayınalmancı oldum harbi araba bunlarmış
hondacılarda öle bi eleştirioki pejoyu görende audi,bmw,mercedes e binip pejoyu sevmiolar sanıcak
Team PAŞAOĞLU
bence canlı gormek lazım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)