bu arabayla fn2 yi karşılaştıran otomobilden zerre anlamıyodur
fn2'nin üretim amacı farklı bunun farklı
artık devir değişti,5sene önce olsaydı bu arabadada 1.6 120hp bir motor olurdu.hyundai coupe gibi şekilli ama eşşek olurdu.
artık devir turbo devri ve güzel bir motor koymuşlar.
bunu alan adamın her gece otobanda rolling kovalayıpta egolarını tatmin çabasına gireceğini sanmıyorum
yine aynısını söylüorum bu araba honda olsaydı masturbasyon yapıyor olurdu çoğu kişi.
crz'yi beğenen mantık bunu beğenmiyorsa farklı şeyler vardır![]()
FN2 ile sınıfları bile aynı degilki, niye karsılastırılıyor anlamıs degilim
Su TTde arabalardan en cok anlayan 5-6 adam yesilköyde gördük bu arabayı, hepimiz baktık kaldık. FN2 görünce dönüp bakmıyor bile kimse.
FN2 de cok cok güzel bir otomobil ama spor sayılabilecek bir otomobille karsılastırmak dogru degil.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
TT ve porscheyi andırmış.
Ama fenada gözükmüyor.
Birde Fn2 yle bu aynı klasmanlara sokulması yanlış bi seçim olmamışmı ?
AAAa Löw olurmu spor araba dediğin sadece hızlı olucak rolling arabası olucak. Lütfen sen bimiyormusun bu işi. Bu paraya daha hızlı arabalar alınırken bu nie alınsın. Şekil şemal donanım yanında eşek olmayan hızlı bir arabaya binmek isteyen insanların hepsi manyak zaten. Rolling varken napıcaklar böyle şeyleri.Hele CRZ'i beğenip hatta beğenmekle kalmiyip üstüne efsane olucak diyenler tasarımda daha farklı bişiler yapabilirdi demiyorlarmı beynim zonkluyor nasıl daha faklı bişi olabilirdi acaba diye.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben böyle bir reklam kampanyası, organizasyonu görmedim, adamlar heryere el atmışlar fakat araba güzel gibide değil gibide ilginç bişi bide 78 bin lira Peugeot' u verilir mi o da var...
F. Altaylı, yılın otomobili ödüllerinde oy kullanan otomobil yazarlarından ve Türkiye'de sayılı diecast kolleksiyonerlerinden biridir. Otomobil konusunda bence de direk üstü çizilecek bir adam değildir. Tarzını beğenmeyebiliriz, gıcık bir adam olabilirama yiğidi öldür hakkını yeme demişler
RCZ yi ile autoshow 2008 de gördüğümde şaşırmıştım. Bence bu sefer olmuş. Acaba vites geçişleri nasıl onu merak ediyorum. Fuardaki aracın üzerinde siyah brembo kaliperleri vardı hasta olmuştum.
Bu aracın bayide lansmanına gittim ordada gozume gayet guzel gelmisti. Ama birsey vardi ya gozume batiyordu bi turlu cozemiyordum , birsey uyumlu degildi artik dusunmeyi birakmistim ta ki su yorumu okuyunca tamamdir dedim olay budursonradan anladim ki bence yandan tasarım olmamis.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Ben sahsen araci cok cok begendim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Fena değil güzel araç, hatta benim baya hoşuma gitti
Ama böyle bir araç almayı düşünsem, s2k sevgim ağır basar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)