Cupra fıyat performans acısından guzel araba ama suan cupra kullanıcılarının bas sorunu 7 ılerı Dsg den gelen ses,servısın sok yazılım guncellemesınde sesın braz olsun azaldıgını soyluyorlar ama yıne de guvenılmez,duz vıtes uretılmemesı buyuk talıhsızlık.1170kg 180bg b araba her turlu performansı ıle mutlu eder ama chıp egsoza gırıldımı ne o dsg ne kadar sorunsuzluk saglıcak suan cok muallak
gecen hafta izmirde ınceledım bocenegro sanırım o medel vardı eskı ıbıza sever ve kullanıcısı olarak dıs hatlar guzel sayılır ama iç mekan bu kadar mı kotu olur bu kadar mı sıradan ve kalıtesız gozukur yakıstıramadım seat a malzeme kırılacak gıbı duruyor sankı kokpıt egreldı geldı fıyat olarak makul su an tanıtım fıyatı sayılabılır iç mekan içinize sınıyorsa alınabılır
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
DSG gercekten sikintili bi sanziman tamam guzel hos ama insanin karnini agriticak durumlar cikartio. Arkadasim 2.0 200 hp rocco almisti 2. haftasinda komple dsg sanzimani degisti. Bi arakdasimda da golf var 1.4 tsi 140 hp dsg sanziman garantisi bu ay bitio sanzimani sacmalamaya basladi. Sacma sapan bi tikirdamasi ve arada sirada devir degistirmemesi gibi bi sknti yasio. Bi diger arkadsimdada golf gt var dsg o hic bi sknti yasmadi arabayi bi kere chipledi 215 hp ye yakin bi deger aldi tik demedi. Su anda stock kullanio.
Bilmiorm tercih meselesi acikcasi ben bu riskleri goze almak istemem manuel alirdim. Dsg nin ne yapicagi belli olmuyor![]()
Mapped by DR.ECU
düz vites herzaman daha sorunsuzdur
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ay sonunda antalyaya test aracı geliyor kartınızı bırakmanız yeterli..adanada boyle bir hizmet yokmuş bugün sordum..ilgilenenlere![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Bu arada test sürüşleri 26 eylülde başlayacakmış. Şu an araçlar basındaymış..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)