mcs tabiki
mcs tabiki
konuyu acan arkadasda x6- carrera 4S e sahip herhalde bunların yanına sirocco yada audi a3 iyi gider gündelik için...
ozan abi bende mini cooper s diyorum yeni aldım ve gerçekten çok eğlenceli araba
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
otomatik şanzıman arayışı olmadığı sürece RC derim.
Mantıklı fiyata gayet dolu bir RC bulmak mümkün ancak sıfırı yok artık.
5 ileri olması konfor yönünde avantajdır. Daha az vites değişimi kullanım ve yolcu konforu açısından bence önemlidir ve uzunmuş gibi görünmesine rağmen esneklik değerleri de gayet başarılıdır.
Performans olarak biri diğerinden hızlıdır diyemem ama RC'nin fren ve debriyajı MCS'ten daha başarılı diyebilirim.
Malzeme kalitesi olarak MCS iç tasarımı gereği daha sert malzeme kullandığından dashboard taraflarından bozuk satıhlarda çıt pıt ses yapıyor.
Gündelik kullanım açısından, oldukça büyük torpidosu büyük kapı içi gözleri, sınıfına göre büyük bagajı avantaj olacaktır.
farklı alternetifler arasında polo 1.6 tdı dsg ve ıbıza 1.4 tsı 180bg dsg'de düşünebilirsiniz.
Ali Can Calis
20bin tl az para degil arada ciddi fark var 207 rc alınırı yazılım yapılır keyifle binilir..
mcs tabikide
Günlük kullanımda RC tercıhım olurdu sanırm ...Fiyat olarak , servis olarak ideal dıye dusunuyorum. Borusanda her bakımda duduklenmek ayrı bısıydır sanırm ...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ozan zaten hızlı çok hızlı araçların var. Yukarıdada bi arkadaşın dediği gibi 1.6 polo tdi dsg 7 ileri birde chip yap 1 depo ile 1.000 km huzura erersin, 2010 modelini kullanıyoruz Öyle böyle değil yani unutuyorsun mazotu falan.
Birde abtli getirt tamamdır.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)