tamam![]()
:Ç
15 i olması güzelmiş. Hem de türk malı. Hafiflik ve kalite sorunu yoktur umarım.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ama 14 mü 15 mi olur? 15 büyük görünmesin. çok büyük dursun istemiyorum. bi de lastik yanak ölçüsü de önemli, istediğimiz her ölçü lastiği bulamıyoruz sanırım.
ramomu bastı arabayı
orhan abi fotosunu koyduğun jantları bugün bir kangooda gördüm 14" ,65 yanak falan vardı.14olmasına rağmen güzel duruyor
ramonun komşusu orhan bastı
ya 14 alıcam karar verdim küçük dursun istiyorum.
şu an önde 175 65 14, arkada 175 70 14 lastikler var, lastik olarak da 185 55 14 kullanırsam yaklaşık önden 2 , arkadan 4 cm düşmüş olacak di mi. yanlış mı hesaplıyorum yoksa??
konuyu hortalatayım orhan abi ne oldu aracın son durumu güzel birşeyler çıktıysa bize de ilham olur
konu çok eski ama yeni konu açıp kirlilik olmasın dedim. Ka'ya 14" jant alacağım, genel olarak borbet (düz kapak olacak) ve bbs rs gold replikası arasında kaldım, (farklı öneri de olabilir) sizce hangisi güzel olur ? ya da 15" yapıp gold advan yada beyaz advan rg II nasıl olur ?
ofsetli alırsam janların merkezinden talaş almam gerekecek muhtemelen ET değerinden dolayı. Ka'nın ET si 35 BBS ler ET 10 sanırım, bu işlem sağlıklı olur mu ?
By tolga_kaan_ at 2012-06-23
By tolga_kaan_ at 2012-06-23
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
gördüğüm kadarı ile daha çok modernizasyona yönelmiş gibisin o yönde ibr restorasyona girersen modernize amaçlı ka dan çok güzel bir retro car çıkar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
şuan yürüyeni için bayağı masraf ettim öyle çok detaylı bir şeyler yapamam bu ara, ama üzerindeki orj. jantları eski sahibi siyaha boyatmış ve çok kötü görünüyor, önümüzdeki hafta komple boyatacağım tamponların durumu içler acısı, olmuşken boya sonrası jant alıp biraz da basmak istiyorum.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)