YUSUF Nickli Üyeden Alıntı 4'de 55 5'de 63 yapıyo varmı daha yavaşı fabrika çıkış 63buçuk beygir 40'ı kalmışsa iyidir Gel ne olursan ol gene gel bu laf kimindi ya?
ceco Nickli Üyeden Alıntı bi gün benımde hızlı bı arabam olursa ozman mc de ve shellde yatıp kalkıcam a.q gelenle denıcem Kankacim senin benim yok bizim var biliyosun
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Gel ne olursan ol gene gel bu laf kimindi ya? mevlana h.z lerinin
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Kankacim senin benim yok bizim var biliyosun aynen biliyorum kanka eyvallah evet jop ha senın ha benım. elimde kötü fotoların war selçukk kanka akilliii oll
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ceco Nickli Üyeden Alıntı aynen biliyorum kanka eyvallah evet jop ha senın ha benım. elimde kötü fotoların war selçukk kanka akilliii oll Olm sen benime elime dusersin inss bak ben nasil flasliyorum seni dur sen
Avrupadan gitmeye niyeti olan varsa p.m atsın
Vorsprung Durch Technik
kımse gelmedı bızde donduk konu kılıtlenebılır...
http://i33.tinypic.com/353b75w.jpg CRM Performance
EKE bendeyken nerdeydiniz
mmustu Nickli Üyeden Alıntı EKE bendeyken nerdeydiniz son zamanlar moda oldu abı eke sendeyken uba bızde dııldı
yarın bekliyorum sizi köksal
EKEray Nickli Üyeden Alıntı yarın bekliyorum sizi köksal
mmustu Nickli Üyeden Alıntı EKE bendeyken nerdeydiniz çok korkuyoduk evden çıkamıyoduk İmza: MAMİMAKİNEN
ben çamlıcadayım artık
Dr.ECU
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı ben çamlıcadayım artık sende bizdensin o zmn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları