User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: SMS at ceza yesin )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilinçli vatandaşları olan medeni ülkeler için uygulanacak çok güzel bir yöntem..

Bizim gibi herşeyi amacı dışında kullanan ülkeler için kolaylıkla suistimal edilebilir bir sistem..

Güzel bir düşünce ile oluşturulmuş bu projeyi yine patlatır yurdum insanı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de bişey dikkatimi çekti.. IETT yi şikayet edemiyoruz sanırım.. neden kendilerini şikayet ettirmiyorlar? Kendi şikayet telefonları zaten olduğu için mi?

Bir de ben velev ki şikayet ettim mesaj attım.. Telefonum belli.. kim olduğum belli.. Adresim belli.. Direkt eve dayanmayacaklarını nereden bileceğim?

Paranoyakça bir durum değil, İETT şikayet numarasını arayıp kendi otobüslerini şikayet eden bir arkadaşımın başına geldi bu bizzat şahit oldum.

"Bak şikayet ediyorum, zaten merkezde de bu şikayetleri değerlendirmek ve ilgili kişilere ceza vermek için bir departman kurulmuş, tamam şimdi belasını bulacak mesaj atayım ben" dedirterek vatandaşın gazını almaya yönelik bir uygulama olmadığını nereden bileyim?

Gerçekten cezalandırıldığını ya da rehabilitasyon verildiğinin garantisini kim verebilir bana?

Boş iş..

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide bu toplu taşimalarin alayini şikayet edicem hiç adam gibi doğru yoldan giden yok ki koca otobüsle en soldan en sağa direk donuyor bunu şikayet edince düzelecek mi kac defa kaza atlattim bu düzelecek mi onu söylesinler bana yerim sms sistemini

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçmalıktan başka bir şey değil .....

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi sabah işe giderken kısayoldan gidelim derken önce sag a döndük sonra sol yola girdik tekrar ana yola girerken polis ters yönden geliyordu durdurmadı geçtiler neyse atlattık dedik sonra 180 lira ceza gelmiş itiraz etsen kafadan 150 lira para kesiyolarmış arkadaş demişti banada hem itirazın işe yarayacagınıda zannetmiyorum yani her halükarda ödemek zorundayız
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel uygulama ama artniyetliler kullanırsa durum vahim

bir de ne yazdığı anlaşılmayan Türkçe katilleri var ,

''brdA şöfr ck thlikeli kullnıo taammı plkasını veriom'' vs diye
    hahahahhahahahah iyi güldüm yaa

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar calısan bır mınıbusumuz var bu yolla eve ekmek gelıyor sanmayınkı cokta guzel paralar kaldırıoruz gunde soforun aldıgı yogmıye artı kasa benzın parasına odedıgımız paradan daha az.
    mecbur oduoruz calısıcaz kı kazanalım.
    bundan 1bucuk ay once ayakta yolcu ıcın sıkıntılı donem vardı.
    yolcu basına 60 tl araca 500 e yakın ceza.artı 10 ceza puanı.
    ne edıo 1kısı ayakta olsa kafadan 600 tl
    dielimki bole bı ceza odedık ee kac gun calısmamız lazım bu ceza ıcın 1hafta tam tamına 1 hafta ee bır hafta ıcınde hıc ayakta yolcu almıcaksın.falan fılan
    nese o uyglama kalktı ayakta yoluc gorurlerse 50 tl ye dustuceza eyvallah dedık yıne odedık neden mı duraklarda arac beklıyen yolcular sıkıntı cekmesın ıslerı gorulsun dıe.
    1bucuk tl odeyıp bındıgınız mınıbuse belkıde 50 tl lık zarar verıosunuz dogrumudur dogrudur.
    halk otobusunde bu uygulama yok neden mı akbıl vs gıbı akıllı bıletler sayesınde ıett de bu ısten para kazanıo ee ıett de de ayakta yolcudan ceza yok .demekkı neymıs mınıbuscuyu bıtırmekmıs hedef.
    sımdı bıde bu uygulama devreye gırerse adım bası ceza yagar eve.
    2 dakka arayla 30 km aralıkta ceza yıyen mınıbuse sımdı bıde sms cezasıda gelırse kapatalım arabayı kapıya bırakalım yatsın daha ıı.
    ıkı kez kazaya karısmıs trafık sıgortası yenılenıcek.1yılda 2 kez hergun trafıkte olan bır arac saka gıbı trafık sıgorta bedelı ne kadar bılıyormusunuz 3700tl saka gıbı ya hususı otomuza 300tl trafık sıgortası yaptırıyorken sırf mınıbus dıe 12katı fazla para odenıyor.

he bn demıyorum kı mınıbusler ın hepsı efendı dıe tabıkıde onların ıcındede ınsanların ustune kıran 2yolcu fazla alıyım dıe yapmadıgı saklabanlık kalmayan ınsanlarda var.

amann bıton sey var ne duzgunkı bu duzgun olsun .sms at taksıcı dolmuscu tırcı mınıbuscu ceza yesın .

amac kım nerde para kazanmaya calısıo bız onu bıtırelım .peh.halısahayı kapatıp helıkopter pıstı yapan adamdan ne beklersınkı talımat ver cebıne gelsın olcak yakında..

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok artık lebron james

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MeMo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam bana nasıl ceza yazarsın dıcek yetkılıler su numaradan mesaj gonderıldı dıyecek sonra ansızın bır gece yarısı kapımızda 10 mınıbus dolusu dolmuscu
    hahahaha

bır gece yarısı kapımızda 10 mınıbus dolusu dolmuscu

süperdi buuu
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmaz olmaz,bole bisi olamaz....

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul'da taksiye bindim akşam 10 gibi falan.. İneceğim baktım 12 lira mı ne tuttu.. 10 verdim 1 lira + 50 kuruş olarak 1,5 lira verdim baktım 10krş 5krş olarak toplamda 50 kuruş daha var hepsini verdim işte.. "hay ben böyle bozuk paranın" diye hepsini aldı attı bardak tutacağının içine sadece 1 lira girdi hepsi yere döküldü.. İyi geceler dedim indim neyse dedim gece gece uğraşmayım.. Ya bu adamların karnı tok ya bir yerleri çok sağlamda ya da harbi adam değiller.. Adana'da yapsın bozuk paralardan yeni yüz çizerler ona 10 kuruşlarda göz 5 kuruşlardan burun deliği falan 1 lirayı da pamuk niyetine.. Napiyim 50 lira vardı onu mu verseydim onun için ayrı küfür mü yeseydik ki cüzdanımın içini de gördü..Böyle adamlar varken şu uygulama güzel olmuş tabi umursarlarsa..Belki böyle bir sorunu umursamazlar ama benzeri şeyler olabilir
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ayakta 1-2yolcu için ceza kötü ama kapılar kapanmıcak vaziyette bile hala yolcu alana müstehak

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafana göre estir yok.Dikkat ettiyseniz yer belirtmenizi istiyor yani mobese ile check edilecek

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar her yonden para kazanmayı bılıyorlar

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da taksiye bindim akşam 10 gibi falan.. İneceğim baktım 12 lira mı ne tuttu.. 10 verdim 1 lira + 50 kuruş olarak 1,5 lira verdim baktım 10krş 5krş olarak toplamda 50 kuruş daha var hepsini verdim işte.. "hay ben böyle bozuk paranın" diye hepsini aldı attı bardak tutacağının içine sadece 1 lira girdi hepsi yere döküldü.. İyi geceler dedim indim neyse dedim gece gece uğraşmayım.. Ya bu adamların karnı tok ya bir yerleri çok sağlamda ya da harbi adam değiller.. Adana'da yapsın bozuk paralardan yeni yüz çizerler ona 10 kuruşlarda göz 5 kuruşlardan burun deliği falan 1 lirayı da pamuk niyetine.. Napiyim 50 lira vardı onu mu verseydim onun için ayrı küfür mü yeseydik ki cüzdanımın içini de gördü..Böyle adamlar varken şu uygulama güzel olmuş tabi umursarlarsa..Belki böyle bir sorunu umursamazlar ama benzeri şeyler olabilir
    o taksıcının terbıyesızlıgı cogu sofor arac sahıbı olmadıgı ıcın ceza yemek umurlarında olmuyor nasıl olsa mal sahıbı oduyor dıe ama bole bı durumda atıcagınız msj en azından 50 tl sıne mal olacak.
    yanı 10 lıra verıp 8tl kazandırdıgın adama 42tl cebınden devlete gıtmesı ıcın tesvık edıceksın bnce yanlıs dusunuosun .
    ama taksıcının yaptıgı okuzluk onuda solım.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o taksıcının terbıyesızlıgı cogu sofor arac sahıbı olmadıgı ıcın ceza yemek umurlarında olmuyor nasıl olsa mal sahıbı oduyor dıe ama bole bı durumda atıcagınız msj en azından 50 tl sıne mal olacak.
    yanı 10 lıra verıp 8tl kazandırdıgın adama 42tl cebınden devlete gıtmesı ıcın tesvık edıceksın bnce yanlıs dusunuosun .
    ama taksıcının yaptıgı okuzluk onuda solım.
    Zaten öyle bir durum olsa ben de üzülürüm boşu boşuna niye gitsin aracın sahibinin parası.. Ama çok sinirlendim gece gece.. Müşteriye hiç saygıları kalmamış.. Hatta adamlar zaten az kazanıyor(adana gibi düşündüm istanbulda maşallah) sokak arasına girmesin dedim zaten yorulmuştur kaç saattir..caddede indim 5 dk da yürüdüm.. apartmanın kapısına kadar götürtseydim keşke..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmit-İstanbul otobanı arasındaki bütün otobüsleri şikayet etmeye başlasınlar ozaman hele sabah saatlerinde..
    Livestrong

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakalarsam tık tık a döndü olay
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu işe bak yaa...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)