KNG 350z yeşilköyde görüldü . Ayrıca değişik bi ön tamponu vardı , sesi de hoşuma gitti maşallah![]()
34 ec 2777 astra gtc burdanmi eger burdansa cok geçmiş olsun Üsküdar'da motordan cok fazla sıvı akiyodu
Dün gece Bebekde USH S2K görüldü, 34 tb9544 beyefendi ile telefonda görüşüldü, maşallah denildi +10 garajıma beklerim
Ayrıca Autojoyda bir sürü kişi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Akşam baktım kırmızıymış honda yanlış hatırlıyomuşum
aynen kırmızı ibizayım, bir dahakine korna sellektör üstüme kırma ne varsa beklerim
bende gördüysemde hatırlamıyorum valla ama er plaka nedense banada yabancı gelmiyor)
iş yerim güngörende trafiğin durumuna göre bende o yolu kullanıyorum
He birde VL plaka siyah typer bizden heralde? Bu sabah ve akşam aynı yerde gördümakşam yayla bp'ye giriyordu..
- Bize Her Yer TRABZON
34 GKN 92 sanirim forumdan birindeydi polo beyaz..
06 kes plaka corsanin icinde berkay (41af101)..herekede gorulduler
Saat 22.00-22.30 civarı Orhan Güney M.köy'de arabasının içinde sıkılmış beklerken görüldü. Kaldırımdan yürüdüm geçtim resim çekip naklen yayın yapacaktım ama olmadı![]()
Narcity yolunda bir civic problem yaşamıştı sanırım.Arkasında yardım için durmuş kahverengi,basık adv1 jantlı scirocco vardı.Duramadık çok acil işmiz vardı kusura bakmasınlar.Geçmiş olsun bu arada.
Geçen bayraklı tunellerde gri bi sedan civic ile gazladık 1.6ies ti sanırım massallah arkadas buradaysa duruşu cok cok iyi![]()
41 tt 600 kırmızı ep3 typer..2 gündür akşamları soğanlıkta denk geliyorum bu arkadaşa yeni aldı herhalde..
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)